Super Neatza cu Răzvan şi Dani alege mâine „Cea mai sexy mămică” Simona Gherghe, Andreea Antonescu şi Mihai Petre, juraţii campaniei Super Neatza

Cea mai populară campanie marca Super Neatza se încheie mâine, la Antena 1. Echipa matinalului va premia, în direct, „Cea mai sexy mămică din România”, nu înainte de a le mai supune unor probe ingenioase, chiar în platoul emisiunii, mâine dimineaţă. Cele mai simpatice doamne vor concura în finală pentru mult râvnitul titlu în faţa unui juriu special format din Simona Gherghe, Andreea Antonescu şi Mihai Petre.

Timp de patru săptămâni, mămici din toată ţara s-au înscris pe pagina concursului de pe a1.ro şI zilnic una dintre ele a intrat prin videocall cu echipa veselă de la SuperNeatza. Cine va fi anul acesta cea care va face faţă cu brio probelor de concurs va decide juriul format din Simona Gherghe, Andreea Antonescu si Mihai Petre.

De-a lungul timpului, îndrãgita echipã a matinalului a făcut emisiunea de la mare sau de pe pârtia de schi, a transmis de pe apã sau din aer, au locuit o sãptãmânã într-un mall în scopuri caritabile şi şi-au transformat platoul emisiunii în cele mai spectaculoase decoruri, ori de câte ori au avut ocazia. Printr-o desfășurare incredibilă de forțe, au reuşit chiar să construiască un platou excepțional în unul din cele mai spectaculoase locuri din Europa, o insulă în inima Deltei Dunării, inclusă de UNESCO în circuitul rezervaţiilor mondiale ale biosferei, marcând astfel o nouã premierã în televiziune, sau au transmis live din cel mai mare centru logistic din Sud-Estul Europei.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata