Super concert ADDA! Artista va canta pe 12 noiembrie in Centrul Comercial Auchan Titan

ADDA, una dintre cele mai iubite artiste din România, va susține un concert de neuitat, organizat în Centrul Comercial Auchan Titan. Cântăreața va urca pe Scena Comunității din cadrul centrului comercial, sâmbătă, 12 noiembrie, de la ora 19:00.
Vizitatorii sunt invitați să cânte și să danseze alături de ADDA, pe ritmurile celor mai îndrăgite piese ale sale, precum: „Îți arăt că pot”, „Nu plânge, Ană”, „Lupii”, „Se vede pe fața ei”, „Te aud”, „De dorul tău”, „Sâmbătă seară” și multe altele.
Concertul va fi urmat de o surpriză pentru fanii ADDEI. Aceștia vor avea ocazia să obțină autograful artistei, într-o sesiune dedicată special admiratorilor săi.
Câștigătoare a premiilor Romanian Music Award pentru Best Dance și Romanian Music Award pentru Best Pop, ADDA, în vârstă de 30 de ani, a devenit cunoscută în industria muzicală încă din adolescență, după ce a lansat pe YouTube piesa „Minți murdare făcute praf”. În prezent, artista este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România și se bucură de un real succes pe plan muzical.
Accesul la concert este gratuit, iar toți bucureștenii, cu mic, cu mare, sunt așteptați la Centrul Comercial Auchan Titan.
Mai multe detalii pe https://centrulcomercialauchan.ro/auchan-titan

Despre Centrul Comercial Auchan Titan
Centrul Comercial Auchan Titan a fost inaugurat în anul 2007 și găzduiește magazine pentru toate nevoile și interesele, incluzând și diverse opțiuni de relaxare și petrecere a timpului liber: cafenele, fast food-uri, magazine de fashion, de încălțăminte, magazine de electronice și electrocasnice, dar și un cinema, pentru iubitorii de filme.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata