in ,

Stil de vedetă: inspiră-te din ţinutele Emmei Stone!

Simpatică, delicată şi foarte feminină, actriţa de 26 de ani a devenit celebră mai ales prin rolul ei din filmul Uimitorul Om-Păianjen. Stilul ei vestimentar este simplu şi rafinat, punând în valoare silueta şi feminitatea delicată pe care o emană.

Rochiţele scurte şi drepte, cele care marchează talia şi sunt evazate în partea de jos şi rochiile în stil princess par a fi pe placul Emmei. Ea le poartă cu încredere atunci când participă la evenimente, iar alegerea ei este extrem de potrivită deoarece aceste modele de rochii îi avantajează silueta.

Emma Stone

Picioarele subţiri şi frumoase ale Emmei arată foarte bine în combinaţia rochie sau fustă scură şi pantofi cu toc. Deoarece este extrem de finuţă, ea nu pare deloc vulgară în aceste ţinute.

Emma Stone

La evenimentele de mare clasă însă, Emma preferă să îmbrace pe covorul roşu ţinute semnate de marii creatori de modă. Spre exemplu, anul acesta la premiile Oscar ea a purtat o frumoasă şi diafană rochie verde-lemon, semnată de Elie Saab, pantofi Christian Louboutin, bijuterii Tiffany & Co şi un clutch Lee Savage.

Emma Stone

La Globurile de Aur ediţia 2015, Emma a optat penntru o creaţie Lanvin, asociind un top argintiu strălucitor fără bretele cu o pereche de pantaloni negri eleganţi.

Emma Stone

Foto: Flickr.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

3 sfaturi ca să fii sexy, dar nu vulgară

SOLUȚII pentru ACNEE și KILOGRAMELE ÎN PLUS, complexele ADOLESCENȚEI