Sterilizator unghii pentru siguranța clientelor și a ta

Un sterilizator unghii este indispensabil pentru un flux mare de clienți, atunci când trebuie să dezinfectezi rapid și eficient instrumentele necesare, protejându-le de ciuperci și bacterii. Sterilizatorul pentru unghii este un dispozitiv compact pentru dezinfectarea instrumentelor. În interior sunt bile de sticlă de cuarț care se încălzesc până la 160-250 de grade. Sub influența temperaturii ridicate, toate virusurile și bacteriile patogene mor. Sterilizatorul pentru unghii are multe avantaje necondiționate, cum ar fi impactul fiabil pe suprafața sculei; viteza de procesare: 10-20 secunde; eficiență incredibilă: distrugerea tuturor bacteriilor posibile, inclusiv gram-pozitive și gram-negative, ciuperci, viruși (herpes, HIV, hepatită); curățarea ușoară a instrumentului – acesta devenind sigur de utilizat; consum redus de energie, economie de energie; capacitatea de a lucra foarte mult timp fără întrerupere – acest lucru este important atunci când există un flux mare de clienți; compactitatea dispozitivului și, în consecință, mobilitatea acestuia; design modern; preturi acceptabile.

Sterilizator unghii – ușurința de utilizare

Un alt avantaj al sterilizatorului cu bile este ușurința sa de utilizare. După expirarea timpului specificat în instrucțiuni, instrumentele vor fi complet dezinfectate. Sterilizarea unui lot nu trebuie să depășească 40 de secunde. Bilele pentru sterilizator sunt realizate din sticlă de cuarț, acumulează căldură și apoi, servesc ca sursă de căldură. Se recomandă să le schimbi aproximativ o dată pe an, dar este mai bine să le inspectezi pentru a le verifica dacă mai sunt adecvate. Dacă unele dintre ele devin tulburi, înseamnă că sunt defecte, nu mai pot acumula căldură și necesită înlocuire.

Sterilizator unghii cu căldură uscată

Un sterilizator unghii poate fi și cu căldură termică uscată. Oricare dintre aceste dispozitive te ajută să sterilizezi instrumentele rapid și fiabil. Sterilizatorul cu  căldură uscată este mult mai spațios, dar deloc mobil. Prin urmare, dacă te deplasezi des, este mai bine să achiziționezi un sterilizator cu sticlă de cuarț. Dacă lucrezi într-un singur loc și trebuie să sterilizezi mai multe instrumente simultan, ar trebui să alegi un sterilizator unghii cu căldură uscată. Diferența dintre cele două, este că aparatul cu sticlă cuarț consumă mult mai puțină energie electrică decât dispozitivul cu căldură uscată.

Prelucrarea sculelor cu dispozitivul cu căldură uscată este mult mai complexă, decât la sterilizatorul de unghii cu cuarț. Sterilizarea cu dispozitivul cu cuarț se face doar pe suprafața de lucru, iar la cel cu căldură uscată se face mult mai complex. După cum poți vedea, fiecare dintre dispozitive are propriile sale avantaje și dezavantaje. Alegerea dispozitivului potrivit pentru tine, depinde în întregime de condițiile și obiectivele tale.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata