Stailer – o diferență reală în a te programa la un salon hair & beauty

Până de curând toată lumea suna la saloane pentru a se programa. Însă, cei ce au conceput Stailer au observat o ineficiență în interacțiunea dintre stiliști și clienți. Fiindcă tot ai câte o aplicație pentru orice, pentru cardurile tale, pentru a comanda mâncare fără să dai un telefon, pentru a face shopping online, pentru a plăti facturi, de ce să nu te bucuri și de programări realizate online? Cu Stailer este mult mai facil și rapid, dar cel mai important, complet gratuit, să-ți rezervi un loc pe scaunul unui salon din orașul tău.

Unde anume poate fi folosită platforma

Fiind lansată destul de recent, platforma este utilizată de locuitorii din Cluj, Iași, Timișoara, Oradea și București, însă se va extinde în continuare. Stailer poate fi utilizată atât de către femei, cât și de către bărbați. Ca bărbat, ca să obții barba sau tunsoarea aia făcută la precizie milimetrică, pierdută, știi că nu ai cum să o obții singur acasă. Trebuie să te lași pe mâna unor specialiști, iar dacă ești din Timișoara, unul dintre cele mai apreciate saloane este The Peaky Barbers. Poți accesa pe site categoria “saloane” dacă vrei să afli preturi servicii la The Peaky Barbers.

Stailer este complet gratuit, chiar și în cazul anulării programărilor. Se mai întâmplă să ți se schimbe planurile, iar telefonul ăla incomod către stilist anunțându-l că anulezi este groaznic. Acum nu mai este cazul, pentru că poți anula programarea de pe Stailer fără să dai un telefon.

Contul pe Stailer îți îmbunătățește experiența

Contul creat pe platformă este de asemenea gratuit. De acolo ai acces către o agendă virtuală, unde tu îți gestionezi când vrei programările. Dacă vrei o scurtătură chiar acum, aici gasesti lista frizeriilor din Timisoara. Fiecare salon are informații relevante ca prețul serviciilor, locația salonului, poze ale altor lucrări, recenzii ale altor clienți, iar tu alegi în baza lor ce stilist crezi că se potrivește cel mai bine preferințelor tale.

Nu mai este cazul acum să aștepți tu după disponibilitatea stiliștilor pe care-i știi tu, ci mergi când vrei la cei ce te pot primi. Pe prima pagină ai niște filtre de căutare, ca acelea ce le aplici când cauți un anumit articol de îmbrăcăminte. Locația ta, serviciul de hair & beauty dorit, data și ora când ești tu disponibil și genul, te ajută să obții lista cu stiliștii ce se încadrează în aceste filtre. Așadar, în doar câteva minute ai și obținut un loc pe scaun, iar în următoarele ore poți fi la salonul dorit. Nimic mai simplu.

Probabil că va deveni principala modalitate de a te programa la salon pe măsură ce oamenii înțeleg cât de indispensabilă este această platformă în viața noastră. Cine ar fi crezut că vei avea posibilitatea de a găsi saloane libere cu doar câteva click-uri, care să te transforme total într-o săptămână? Iată că acum este posibil, iar tu vei descoperi asta după ce începi să introduci Stailer în viața ta.

Intră pe site pentru a-ți face primele programări online la saloanele de hair & beauty. Pentru mai multe informații în legătură cu platforma scrie la support@stailer.ro sau intră pe live-urile Q&A de pe site.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata