Sorana, ex ASIA, a vorbit cu Cătălin Cazacu despre cea mai traumatizantă amintire din copilărie

Ne-am obișnuit ca în emisiunea „Distracțiile lui Cazacu”, de la TVR 2, să ne întâlnim cu cele mai simpatizate vedete de la noi, care nu se feresc să-i dezvăluie lui Cătălin Cazacu și cele mai ascunse secrete. Sâmbătă, 9 ianuarie 2021, de la ora 23.00, invitata lui Cătălin Cazacu este Sorana, fostă membră A.S.I.A. Cântăreața a vorbit despre familia sa „mama este pe jumătate româncă, jumătate italiancă, tata este arab și prima limbă vorbită a fost limba germana…” și și-a amintit și despre cel mai traumatizant eveniment din copilărie.
La vârsta de numai 12 ani, Sorana a fost atacată de un bărbat şi lovită în scara blocului în care locuia. Ajunsă la vârsta de 35 de ani, Sorana mărturisește că nu a uitat coșmarul nici măcar acum și nu urcă singură cu străini în lift.
„Era de Paște, veneam de la verișoarele mele, la două stații distanță de mine, nu era ceva foarte departe, și m-a abordat un domn. Știam foarte clar de la mama mea. Nu intri în discuții cu străinii, nu le spui pe unde stai… În momentul în care am intrat în bloc, eu stăteam la etajul I, dintr-o dată m-a atacat…”

La TVR 2, în fiecare sâmbătă, de la ora 23.00, Cătălin Cazacu provoacă vedetele la o plimbare cu mașina către o locație surpriză. Pe drum, vom afla noutăți despre invitați, momentele importante din viața lor, prietenii și chiar secrete. Nu lipsește nici distracția, iar invitatul, împreună cu prezentatorul, vor merge spre o destinație atent aleasă.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata