Sonia Trifan – ritualul pentru un bronz uniform

Este bine cunoscut faptul ca frumoasa vedeta acorda o atentie deosebita propriei imagini, aparitiile ei publice fiind absolut impecabile. Ceea ce este mai putin cunoscut, este apetitul vedetei pentru un stil de viata sanatos, aceasta avand mare grija la produsele pe care le foloseste atat intern (este vegetariana de mai bine de 10 ani), cat si extern (valorifica numai produse de top pentru piele si par).

sonia-trifan
sonia-trifan

Pentru tinutele de vara care-i dezgolesc mare parte din silueta bine lucrata si intretinuta, dar mai ales pentru ca iubeste bronzul (expunerea la soare o face conform recomandarilor medicului dermatolog), Sonia recurge la un ritualul ancestral de curățare și înfrumusețare, apeland la senzaționala mănușă din matase naturala Nude, instrumentul perfect care ajută la detoxifierea organismului, înfrumusețarea pielii (baza perfecta pentru obtinerea bronzului perfect uniform) și reducerea stresului.

Sonia Trifan, fashion-designer: “Spre deosebire de alți exfolianți corporali, mănușa Nude în două variante – pentru față și pentru corp – este realizată din fibre naturale de mătase, ce ajută la îndepărtarea eficientă și delicată a celulelor moarte de pe suprafața pielii, făcând-o mai strălucitoare ca niciodată. Iubesc pielea bronzata si machiajul, am nevoie sa arat bine pentru mine, in primul rand, dar si pentru emisiuni, filmări și ședințe foto. Pentru ca acest lucru sa fie posibil, pielea mea trebuie să respire si sa se regenereze sanatos. De aceea, seara, o data pe saptamana, ma rasfat cu mănușa Nude pe intreaga suprafata a corpului. Acest instrument minunat pentru scrubbing este realizat exclusiv din fibre de mătase, atât de plăcute la atingere. Cel mai mult ma bucur ca nu mai am nevoie de niciun alt produs pentru peeling, mănușa exfoliantă îndepărtează singură stratul de celule moarte și impuritățile, lăsând pieleal perfect curata, revigorata, catifelata si gata sa prinda uniform bronzul auriu, pe care-l iubesc”, declara celebra designer-ita.

https://benude.ro/blogs/news/manu%C8%99ile-nude-sunt-magice-pentru-sonia-trifan

https://benude.ro/blogs/news/puncte-negre-cosuri

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata