SOLUȚII pentru ACNEE și KILOGRAMELE ÎN PLUS, complexele ADOLESCENȚEI

Acneea și kilogramele în plus sunt cele mai acute probleme ale adolescenței. Dar ele pot fi depășite. Exact! Cum ai auzit! Orice adolescent poate trece peste aceste complexe.

În perioada adolescenţei apar importante schimbări hormonale, care îşi pun amprenta atât din punct de vedere fizic, cât şi psihic. Chiar dacă sunt absolut fireşti, aceste schimbări îi bulversează şi îi sperie pe adolescenţi: „Ce se întâmplă cu mine, oare e normal să se întâmple aşa?” Ca să găsească răspunsuri la aceste întrebări, încep să analizeze şi să acorde tot mai multă atenţie aspectului lor fizic. În plus, ca să fie siguri că e normal ce li se întâmplă, încep să se compare cu alţi tineri de vârsta lor.

CE TREBUIE SĂ FACI

În general, fetele sunt mult mai preocupate de aspectul lor exterior. De aceea, pubertatea este, din acest punct de vedere, foarte delicată pentru ele, încrederea în sine având cel mai mult de suferit. Însă, pot trece mai uşor peste această etapă a transformărilor, atât timp cât înțeleg că este normal ce se întâmplă cu ea, că fiecare femeie, chiar şi tu, a trecut la un moment dat prin această etapă. În plus, nu are de să-şi facă griji, pentru că aceste manifestări sunt temporare şi, chiar dacă sunt neplăcute acum, o vor schimba în bine.

Enjoy your life!

 

 

Foto: Shutterstock

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata