Solista si modelul Roberta Popescu ne-a făcut “K.O”

“K.O” este noul single ale Robertei, lansat de curând cu ajutorul lui Dinu Maxxer. Azi vorbim despre Roberta, din perspectiva de model, totuși, fiindcă ea e nouă câștigătoare Little miss Galaxy România și reprezentanta României la faza internațională din Bulgaria, Bansko, în aprilie. Cum a ajuns să fie cunoscută la 9 ani și ce alte pasiuni are, va lăsăm să parcurgeți în cele ce urmează…

Bravonet: Cum e viața de model la 9 ani?
Roberta Popescu: Este absolut minunată, fabuloasă pot spune, mereu învăț multe lucruri noi și cunosc din ce în ce oameni mai deosebiți cum este și Cătălina Buzdun-Rafaila și alți prieteni minunați. Sunt foarte mândră că la varsta de 9 ani am o viață așa frumoasă și plină de succes, am avut experiențe minunate și sigur vor rămâne amintiri de neuitat
Când ai început pregătirea și în ce a constat ea?
Eu am început de la 7 ani cu aplicarea la un casting pe care l-am și câștigat și a constat în multe ședințe foto, prezentări de modă.
Unde faci cursuri și care este trainerul care te-a marcat?
Nu pot spune doar unul singur, pot spune doar că am foarte mulți oameni dragi care m-au ajutat.
model roberta popescu
model roberta popescu
Înțeleg că ești un model internațional, care la vârsta ta, a reușit performanța de a câstiga mai multe concursuri internaționale de modelling și talente. Povestește-ne parcursul.
Da, este adevărat, pot spune că am câștigat câteva titluri, pentru care am muncit mult, am făcut sacrificii chiar, dar toate acestea le-am făcut cu mult suflet și pasiune.
Și cum se desfășoară aceste concursuri? Înțeleg că recent ai câștigat și locul 1 la Little miss & mister Galaxy. Există o finală internațională? Vei participa și acolo?
Aceste concursuri sunt foarte bine organizate, facem multe repetiții pentru ca fiecare să știe ce trebuie să facă. Avem diferite probe de talent și avem mari emoții până la momentul premierii. Acum am câștigat Grand -Prix Little Miss Galaxy România și o să merg în Bulgaria unde îmi doresc să vin câștigătoare și mă pregătesc foarte mult, vreau să o fac mândră pe dna Cătălina Buzdun- Rafaila, directorul nostru național.
Ce te reprezintă? Care crezi tu că e atuul tău cel mai mare? Cea mai mare calitate?
Cea mai mare calitate a mea cred că este bunătatea, mă consider o fetiță bună, cu frică de Dumnezeu și asta m-a ajutat mereu. Mami mai spune că sunt foarte ambițioasă, naturală și că, atunci când zâmbesc, se topește…
Cum îți vei pune aceste calități în valoare? Etapa internațională ce probe are și cum te pregătești pentru ele?
Sunt 5 probe, 4 de modelling și o proba de talent, unde eu voi cânta, pentru că este una din pasiunile mele cele mai mari, care au început de la 4 ani.
roberta popescu model
roberta popescu model
Ce pasiuni ai și cum Îti petreci timpul liber?
Pasiunile mele, după cum am spus, sunt canto, dansurile, teatrul și binențeles modelingul, iar în timpul liber îmi place să mă plimb cu familia mea și să mă joc cu păpușile.
Care este cel mai mare vis al tău?
Cel mai mare vis sl meu este să ajung o vedetă cunoscută și să răsplătesc oamenii cu dragoste și bunătate.
Îți dorești să fii un model celebru sau te-ai gândit la altă meserie?
Îmi doresc să urc pe cele mai mari scene ale lumii, să fiu cunoscută și mi-aș dori să lucrez în extrema opusă: să fiu polițistă.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata