Sofia, noua revelatie a modelling-ului pentru copii

Sofia Ghiță este o apariție. Este de o frumusețe angelica, dar nu asta o reprezintă. Este adevărat că e primul lucru care îți atrage atenția, dar nu e cel mai important. Are atitudine, e puternică și transmite asta pe scenă. Deși e o mâna de om, 5 ani și 115 centimetri, Sofia a reușit să câștige primul ei Grand Prix la un concurs de modelling, ce va avea în curând finala în Asia! Aflăm de la mama ei, Dna. Mihaela Ghiță, cum e viața de model la 5 ani și cum e să ai o asemenea minune în casă.

Bravonet: Cum e viața ei de model la 5 ani?

Mama Sofiei: Viață de model la o vârstă atât de fragedă este una plină de provocări, de emoții pe care învățăm să le gestionăm în timp real, este bucurie și încântare.

Când a început pregătirea și în ce a constat ea?

Pregătirea a început-o în decursul anului trecut cu mai multe module: teatru și artele spectacolului, modelling și photo modelling, mass media și social media. Practic, a descoperit o nouă lume în care a învățat cum să pozeze în față camerelor foto-video.

Unde face cursuri și care este trainerul care te-a marcat?

Ultimul curs l-a făcut la IT Kids- Art School & Modelling Agency. A bucurat-o cursul cu actrița Nouria Nouri, a captivat-o cursul de modelling cu Andreea Costache și a învățat totul despre această industrie de la managerul ei, Cătălina Buzdun- Rafaila.

sofia ghita
sofia ghita

Inteleg că e un model internațional, care la vârstă ei, a reușit performanta de a câstiga primul concurs național de modelling și talente. Povestiti-ne parcusul.

Chiar dacă a mai participat la spectacole, reclame tv, fiind totuși la început de drum în ale modellingului ea s-a dovedit a fi o fetiță curajoasă arătând pe podium tot ce a învățat și câștigând premiul Grand Prix la concursul Top child model România .

Și cum se desfășoară aceste concursuri? Există o finală internațională? Va participa și acolo?

În luna mai 2022 Sofia va merge în Georgia să reprezinte România la concursul Top child model of the planet, etapa internațională, unde vor sosi concurenți din alte 13 țări.

sofia ghita
sofia ghita

Ce o reprezintă? Care credeti tu că e atuul ei cel mai mare? Cea mai mare calitate?

Atuul Sofiei este cu desăvârșire naturalețea, felul ei natural de a răspunde provocărilor. Ea este cumva un copil atipic prin prisma nivelul ei de înțelegere, contrar vârstei pe care o are. Pe scurt, este naturală și înțelegătoare în orice condiții.

Cum îți vei pune aceste calități în valoare?

Etapa internațională ce probe are și cum te pregătești pentru ele? Nu cred că există o rețeta exactă pentru a își pune calitățile în valoare. Va pune în practică tot ceea ce a fost învățată, restul vine natural. Etapa internațională are ca probe prezentarea a 4 ținute respectiv costum național, rochie de seară, fashion show, cocktail dress. O altă provocare este interviul cu juriul, pentru un copil de 5 ani…

ghita sofia
ghita sofia

Ce pasiuni are și cum isi petrece timpul liber?

Pe lângă modelling, Sofia are ca pasiune și dansul, pe care și-o exprimă mai des decât ne-am gândi noi. Este o pasiune pe care o transmite până și catelusului nostru Fluffy, care este obișnuit să fie ținut în brațe pe pași de dans. Timpul liber și-l petrece în familie, cu prietenii, pe role sau pe bicicletă.

Care este cel mai mare vis al ei?

Dată fiind vârstă fragedă, nu cred că există foarte clar conturat conceptul de cel mai mare vis al ei, însă ceea ce este clar este faptul că oricare ar fi visul, el presupune iubire, implicare și oameni dragi ei. 10 . Îți dorești să fii un model celebru sau te-ai gândit la altă meserie? Pe principiul ceea ce înveți să descoperi, îți dorești să descoperi și mai mult, așa este Sofia. Tainele modelling-ului se descoperă, se simt pentru a putea exprima ceea ce ești capabil să transpui în mod real, sub amprenta proprie, cea mai mare pasiune.

Foto: Claudiu Visan

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata