Șoc în sshow-bizz-ul muzical! Delia și Global Records încheie colaborarea

După 4 ani de reușite și proiecte de top, Delia și Global Records încheie colaborarea. Ultimii 4 ani au adus o colaborare excepțională în industria muzicală între Delia, unui dintre cei mai mari artiști ai României și Global Records, casa de discuri cu cea mai rapidă evoluție și cu un portofoliu care include artiști precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Irina Rimes, The Motans, Alina Eremia, AMI, DJ Project, Minelli, Sickotoy, Vanotek, Mark Stam.
delia
delia
În cei patru ani de colaborare, Delia a lansat împreună cu Global Records piese memorabile, devenite hituri care au cucerit topurile radio și TV și s-au auzit pe scenele din toată țara în cadrul a sute de concerte, dar și a celui mai mare turneu național organizat de un artist român în ultimii 30 de ani ”Acadelia”. Colaborările cu Carla’s Dreams, The Motans, Macanache, Grasu XXL, Nane pentru piese precum ”Cum ne noi”, ”Weekend”, ”Rămâi”, Rămâi cu bine”, ”Despablito”, ”Cum era”, dar și ”Să-mi cânți”, ”Da, mamă”, ”Aruncă-mă” au acumulat peste 300 de milioane de vizualizări pe YouTube și au putut fi ascultate în heavy rotation la radiouri și televiziunile de specialitate.
delia colorata
delia colorata
Artista a susținut concerte sold out la Sala Palatului ”Psihedelia”, ”Acadelia”, a urcat pe scena de la Neversea pentru un show special și a fost implicată în proiecte pentru branduri precum Netflix, glo, Teilor, LIDL, Vodafone. Anul acesta, Delia a lansat albumul ”7” și include piese precum ”Acadele”, ”Rămâi cu bine”, ”Weekend”, ”Să-mi cânți”.
Delia a primit multe premii
Delia a a obținut premii precum ”Best Show – Acadelia”, ”Favorite Artist” la The Artist Awards, ”Best Female Artist” și ”Best Personal Style” la ELLE Style Awards și a fost pe coperta celor mai relevante publicații din România. “Au fost 4 ani frumoși alături de Global Records, cu multă muzică și proiecte de care sunt mândră. Stay tuned for more!”, a spus DELIA.
Totodată, Răzvan Munteanu, soțul si managerul Deliei, nu va mai face parte din managementul diviziei care se ocupă de concerte, evenimente și endorsement de la Global.
delia-matache-si-razvan-munteanu
delia-matache-si-razvan-munteanu
”În ultimii 4 ani, m-am implicat în diverse proiecte de la Global: atât dezvoltarea firmei de booking național, endorsement, dar și zona de events și am contribuit la crearea primei agenții de influenceri din România. E timpul ca acum să mă focusez pe alte proiecte despre care voi comunica la momentul potrivit, însă voi rămâne aproape de Global pentru colaborări punctuale”, a spus Răzvan Munteanu.
”Le mulțumesc Deliei și lui Razvan pentru încredere și pentru o colaborare frumoasă și le urez succes mai departe în ceea ce își propun” a spus Lucian Ștefan, CEO Global Records.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata