Smiley si Nicole Cherry aprind Luminitele de Craciun de la Sun Plaza

Pe 17 noiembrie, la SUN PLAZA „Luminile de Sarbatoare Răsar în Sud”, marcând începutul celui mai iubit sezon.

· Smiley și Nicole Cherry vor susține un concert memorabil pe Esplanada Sud a centrului comercial.

Centrul comercial SUN PLAZA, din București, în parteneriat cu DIGI FM, dă startul celui mai festiv sezon din an, pe 17 noiembrie, când luminițele de Crăciun vor fi aprinse de Smiley, alaturi de trupa sa și Nicole Cherry. Cei doi artiști vor susține un concert memorabil pe Esplanada Sud a centrului comercial începând cu ora 19:00.

„Aprinderea luminițelor de Crăciun este un eveniment cu o tradiție de peste 12 ani pentru SUN PLAZA. În fiecare ediție ne dorim să le oferim vizitatorilor noștri o experiență inedită care să marcheze începutul sezonului Sărbătorilor de Iarnă, una dintre cele mai iubite perioade din an. După doi ani de restricții, ne bucurăm să organizăm un concert cu doi dintre cei mai apreciați artiști români, Smiley și Nicole Cherry și să revedem, din nou, Esplanada Sud animată de către vizitatorii noștri. La Sun Plaza, Luminile de Sărbătoare Răsar în Sud!” – precizează reprezentantul SUN PLAZA.

Atmosfera va fi întreținută de MC-ul Alex Munteanu, iar evenimentul este cu intrare gratuită. În plus, pentru ediția din acest an, vizitatorii vor avea parte de mai multe surprize puse la dispoziție de organizatorii evenimentului.

În incinta centrului comercial SUN PLAZA, clienții vor descoperi zone dedicate pentru fotografii și video 360. Printre acestea, noutatea acestui an o reprezintă „Oglinda Infinită”, amplasată în apropierea intrării principale, ce oferă un cadru special pentru poze de poveste.

Seara va culmina cu spectacolul aprinderii luminițelor de Crăciun, marcând astfel începutul cumpărăturilor de sezon.

Despre SUN PLAZA:

Inaugurat în 2010, Sun Plaza este centrul comercial dominant din zona de sud a Bucureștiului, cu o suprafață construită de 208.000 mp. Centrul comercial cuprinde patru etaje din care două destinate exclusiv cumpărăturilor, un spațiu de relaxare și o parcare subterană cu 2.000 de locuri. În 2018 Sun Plaza a finalizat cel mai amplu proces de reconfigurare și extindere din piața de retail din România, adăugând o aripă nouă și multe modificări la nivel de design.

Centrul comercial este deținut de către S IMMO AG și administrat de către CBRE România.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata