Smiley, printre persoanele nevoite să intre în carantină după ce s-a întors din America: „Nu vă las eu singuri în izolare”

Smiley se numără printre românii care chiar au simțit, pe propria piele, și în adevăratul sens al cuvântului, ce înseamnă carantina. Și asta deoarece, în urmă cu două săptămâni, artistul se întorcea din America și intra direct în carantină.

„Bine vă regăsesc! Mesaj lung: aseară am aterizat. Direct la autoizolare. Nu vă las eu singuri în izolare. Pentru cel puţin o săptămână urmează să stau acasă cu o mică parte din echipă”, susținea pe Instagram artistul, la vremea respectivă.

Pentru Smiley, perioada de autoizolare, în ceea ce privește epidemia de coronavirus, a trecut.

Acea perioadă însă, îl inspiră pe artist să dea câteva sfaturi tuturor românilor.

„Acum avem nevoie de atitudinea toți pentru unul și unul pentru toți!”, susține artistul printre altele.

Mesajul Universal în lumea asta este că suntem cu toții egali, că iubirea ne salvează pe toți și, în momentul aceasta, trebuie să învățăm să avem încredere unii în alții, să ne respectăm între noi și să ne iubim. Să te gândești că viața celuilalt de lângă tine depind de alegerile pe care le faci tu!”, afirmă Smiley.

„Trebuie să înțelegem că suntem interconectați și că depundem unii de alții!”, concluzionează artistul.

Smiley și Gina Pistol, un cuplu frumos dar discret

Multă vreme, cei doi nu au vrut să recunoască minunata relație pe care o aveau. Smiley a admis că a ținut relația departe de ochii curioșilor chiar de dragul iubitei sale.

„Eu și Gina cumva cred că ne-am plăcut tot timpul, ne știm de multă vreme, ne-am intersectat în diverse ocazii și mereu ne-am plăcut, iar la un moment dat ne-am plăcut mai mult (râde). Eu nu ascund cu nimic treaba asta, că suntem împreună, doar că o feresc pe ea cât pot, pentru că oamenii încep și își dau cu părerea”, a afirmat juratul de la Vocea României într-un interviu pentru Unica.

Smiley a mărturisit și cum obișnuiesc cei doi să își petreacă zilele împreună.

„Acasă, pe terasă, cu un vin, stând de vorbă. Pentru mine e foarte important să comunic cu omul de lângă mine. Apoi, pe mine mă distrează foarte tare că Gina e foarte ordonată, chiar foarte, iar eu nu sunt. Câteteodată mai fac eu ceva, mai las intenționat câte un pahar, câte o farfurie pe undeva și aștept și o văd, hop, pac! Se duce imediat și strânge! Fără reproșuri. Mi se pare amuzant… și mai sunt scene, dar e foarte complicat să îți explic”, a mai dezvăluit artistul.

„Da, da. Ne respectăm foarte mult unul pe celălalt şi nevoile celuilalt. Cumva, eu şi Andrei ne-am găsit unul pe altul, pentru că îi înţeleg şi respect programul şi nu sunt genul de iubită cicălitoare, care să-i reproşeze că a stat prea mult la studio. Dacă petrece mai mult timp acolo decât mi-aş dori eu, mă duc şi eu la studio şi stau cu gaşca de acolo. E foarte interesant să vezi cum se naşte muzica!”, a susținut Gina Pistol, conform celor de la okmagazine.ro.

Sursa: ciao.ro, impact.ro

Sursa foto: evz.ro, playtech.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata