Smaranda Stirbu, iubita lui Selly din filmul „Tabara”, si-a donat banii primiti pentru rolul sau unei cauze nobile

La doar 20 de ani, Smaranda Stirbu este studentă în anul II la Facultatea de Medicină Carol Davila din București. Are o relație cu Selly de mai bine de trei ani, iar lumea o cunoaște acum datorită rolului ei din filmul pentru copii și adolescenți: TABĂRA.

Pentru că se pregătește să devină medic, Smaranda a ales să își doneze remunerația sa pentru rolul din filmul TBARA Fundației filantropice Metropolis, patronată de Codin Maticiuc, fundație care se ocupă de ceva vreme de renovarea spitalelor publice din bani privați.

Sunt mândră că reușesc să susțin așa cum pot cauza lui Codin și îi încurajez pe toți cei care vor și pot să doneze la *8845. Eu nu sunt actriță, nici influencer, ci mă pregătesc să devin medic și pot să vă spun că sistemul medical din România are nevoie de o reformă, are nevoie de aparatură performantă și are nevoie să le ofere pacienților tratamente la standarde europene. 

smaranda
smaranda

Sunt recunoscătoare pentru oportunitatea de a juca într-un film, pentru prima dată în viața mea. A fost o experiență uimitoare, echipa a muncit foarte mult să realizeze acest film, o producție care a intrat pe primul loc în Box Office-ul românesc, iar eu mă bucur că pot dona banii câștigați de mine din acest proiect, cauzei lui Codin Maticiuc de a renova Spitalul Fundeni, din bani privați. , spune Smaranda.

Filmul TABĂRA a devenit un succes la box office, cu încasări de 1.823.551 Ron.

Conform datelor, pelicula românească a avut, după primul weekend de la lansare, 65.000 spectatori în cinematograf, ajungând pe primul loc în Box Office-ul românesc, weekendul trecut. TABĂRA îi are în distribuție, printre alții, pe Bromania (Matei Dima), Dorian Popa, Frații Munteanu, Angel Popescu, Gami, Dia și Mădălin, Selly și iubita lui, Smaranda Stirbu.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata