Sing with me – piesa care aduce fericire pe ringul de dans

Pe 10 februarie se lansează la nivel internațional piesa „Sing With Me”, un featuring contagios între duo-ul sud african Goldfish și Keanan Eksteen.

Plină de energie pozitivă, „Sing With Me” promite să fie acea  piesă pe care o vei pune pe repeat la petrecerile cu prietenii. Cu timbrul authentic al lui Keanan Eksteen, acorduri delicate de chitară și sunetul emblematic de saxofon al duo-ului din Africa de Sud, „Sing With Me” este o promisiune către persoana iubită.

Duo-ul sud-african Goldfish a fost desemnat „Best Pop Act” la MTV Africa Music Awards în 2014, a ajuns în Top 10 în iTunes Dance Chart din Statele Unite, precum și pe locul 1 în iTunes Album Dance Chart din Africa de Sud cu piesa „Late Night People”. Sam Feldt, Klingande,Thomas Jack și Robin Schulz sunt doar câțiva dintre cei mai mari DJ ai lumii care îi susțin.

Încă din prima zi, GoldFish a ales să-și croiască propria cale către succes, fără scurtături, o mentalitate ambițioasă care i-a adus deja patru albume premiate. Astăzi, Dominic Peters și David Poole duc muzica electronică la următorul nivel prin lansările lor pline de culoare.

„Sing With Me” îl prezintă pe cântărețul / compozitorul sud-african Keanan Eksteen, o voce inedită care aduce căldură și familiaritate piesei. Keanan, în vârstă de 22 de ani, care s-a lansat recent, a atras atenția prin mișcările sale scenice și prin melodiile incitante care fac furori în Africa de Sud. Este tânăr, energic, iar muzica sa îmbină clasicul rock’n roll cu un sound actual, menit să aducă prospețime.

Credite

Goldfish feat. Keanan Eksteen – Sing With Me

Compozitori: Keanan Tian Eksteen, David Poole and Dominic Peters

Editor: Copyright Control; Monkeyfactory (BMI) for GoldFish Music

(c) & (P) 2023 Armada Music B.V./Roton Music

Despre Roton

Pionier în industria muzicală românească, Roton Music este creatorul unei întregi generații de talente. Văzut ca un reper în industrie din 1994, Roton și-a creat și consolidat rolul de descoperitor și dezvoltator de artiști. Printr-un catalog care a generat mereu valuri de emoție, Roton Music reunește sub aceeași umbrelă artiști din toate sferele muzicale. Artiștii noștri sunt o prezență constantă în topurile internaționale ceea ce a generat pentru Roton imaginea celui mai mare exportator de muzică din România. În continuă expansiune, portofoliul Roton include în prezent o multitudine de sub-label-uri: INAMEIT, RUL Music, Green Tree Studios, Magic Bell, Tezaur și colaborări de succes cu branduri partenere naționale și internaționale: Armada Music, Kontor Records, Scorpio Music, Energy Production, Hahaha Production, DeMoga Music, Mattman Music, Forward Agency, Green Eye, Teddy Bear Party, Seek Music.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata