Simona Gherghe, revoltată de acțiunile de prevenție a autorităților, cu privire la coronavirus: „Mi se pare total lipsită de responsabilitate”

Simona Gherghe n-a rezistat să stea prea mult pe gânduri și a reacționat referitor la subiectul controversat al momentului și anume: închiderea școlilor din cauza coronavirusului.

Simona Gherghe susține că prevenția este cea mai bună soluție în acest moment, spunând că sănătatea copiilor este cea mai prioritară și că ar trebui să se claseze pe primul loc.

Simona Gherghe, mama a doi copii, a postat un mesaj pe rețelele de socializare pentru persoanele care critică închiderea școlilor:

„Bâjbaiala asta cu ‘închidem școlile’, ‘hai să mai așteptăm’, ‘nu e momentul’ mi se pare total lipsită de responsabilitate. Ce ar trebui să primeze, acum, e sănătatea copiilor noștri. Nu trebuie să avem un număr alarmant de îmbolnaviri, ca să luam o decizie care sigur ajută la prevenirea răspândirii virusului. Fără panică, da, înca nu e de speriat situația de la noi, dar ar putea deveni și încă foarte repede, daca e să judecăm viteza cu care se transmite COVID-19”, a spus Simona Gherghe.

„Știu că pe mulți i-ar nemulțumi o astfel de măsură, că e și problema asta cu cine să-i lase pe cei mici, dar sănătatea copiilor trebuie sa fie prioritatea! Asta e cel mai important. Și da, ar trebui sa înteleagă contextul și companiile și să fie permisive cu programul angajaților. Chiar e o situație specială, cu care nu ne-am mai confruntat până acum.

Calm și sănătate! Și nu uitați de regulile esențiale de prevenție, în principal spălarea mâinilor. Aș adăuga și strănutul în pliul cotului, nu în palme. Fetița noastră de 2 ani și 9 luni a deprins acest obicei”,a postat Simona Gherghe pe rețelele de socializare.

Sursa: viva.ro

Sursa foto: youtube.com

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata