Sickotoy lansează noul single – 2 high 2 care

Sickotoy, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați producători muzicali din România, lansează single-ul „2 high 2 care”, piesă ce a luat naștere în camp-ul internațional organizat vara aceasta, în Ibiza, de către Global Publishing. Sickotoy este cunoscut pentru sound-ul dance și pentru energia pe care fiecare producție o oferă ascultătorului. „2 high 2 care” nu face excepție, ba mai mult, este piesa care îți oferă toată încrederea de care ai nevoie pentru a da startul unei petreceri alături de prieteni, până dimineață, fără reguli și fără inhibiții.

„Mă bucur mult că <<2 high 2 care>> poate să fie în sfârșit ascultată de toată lumea. Fiecare experiență pe care o adun când am ocazia să produc muzică alături de oameni din diferite colțuri ale lumii mă ajută să evoluez și să descopăr alte elemente pe care aș putea să le adaug în muzica mea. <<2 high 2 care>> este piesa care descrie, cred eu, cel mai bine vibe-ul camp-ului din Ibiza. Sper ca toți cei ce vor asculta piesa să uite pentru câteva minute de probleme și să vadă viața fără griji și probleme”. ne spune Sickotoy.  

Piesa a fost scrisă de către Sickotoy alături de songwriteri cunoscuți precum: Jordan Shaw (ce a compus pentru Afrojack, Armin Van Buuren, INNA, Gabrielle Aplin) și Roland Spreckley (ce a compus pentru Ava Max, Galantis, Noah Cyrus, BTS & Steve Aoki), iar producția a fost făcuta de către Sickotoy alături de Marcel Botezan și Sebastian Barac. Piesa s-a lansat cu un visual realizat de către Mihai Sighinaș.

Sickotoy este unul dintre cei mai de succes DJ și producători din Europa de Est în ultimii ani. Cu zeci de milioane de stream-uri la lansările sale anterioare, precum și colaborări cu nume precum INNA, Ilkay Sencan, Minelli și Elvana Gjata, piesele sale au cucerit topurile radio din Europa Centrală și de Est. Conceptul creativ al lui Sickotoy cuprinde producții alături de artiști precum INNA, Alok, Tove Lo, Ilkay Sencan, Arash, precum și peste 50 de single-uri în topurile muzicale din Europa Centrală și de Est.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata