Shane West din “ER” si “Once and Again” face 44 de ani

Nume real: Shannon Bruce Snaith. Este un actor si cantaret american. Este cunoscut pentru rolurile din seria ER si Once and Again si in filmul A walk to remember.

S-a nascut in 1978 in Baton Rouge, Louisana. Este fiul lui Catherine avocata si Don director de farmacie. Are doua surori Simone si Marli Ann – Con de 10 ani. Shane West s-a mutat in California cu mama sa si cu sora sa Simone.

Primul sau rol principal a fost in 1999 in serialul Once and Again in rolul lui Eli Sammler. Primul film al lui Shane West ca rol de baza a fost in 1999 in filmul ” Liberty Heights „. A mai jucat si in comedii cum ar fii ” Watever it takes” ( 2000 ) si ” Get over it ” ( 2001 ). A jucat alaturi de cantareata/actrita Mandy Moore in 2002 in filmul ” A Walk to Remember ” care a fost un succes si a acumulat $ 42 milioane numai in Statele Unite. A aparut si in videoclipul lui Mandy Moore pentru piesa ” Cry „. In 2003 Shane West a aparut in ” The League of Extraordinary Gentlemen ” si in 2004 filmeaza impreuna cu NBC pentru seria ER unde il interpreteaza pe ” Dr. Ray Barnett „. Shane West a terminat in 2007 de filmat Supreme Courtships, o serie de Fox Network. A inceput filmarile pentru ” What we do is Secret „, in rolul lui Darby Crash, un membru al formatiei punk The Germs din anii ’70, filmul inca nu a fost lansat. Membrii formatiei au fost impresionati de performantele lui Shane West.

Nume real: Shannon Bruce Snaith · Locul naşterii: Baton Rouge, Louisiana, SUA · Data naşterii10.06.1978 (43 ani) · Ocupaţie: Actor · Constituţie: medie · Înălţime: 185 cm · Culoarea ochilor: verzi · Culoarea părului: şaten · Zodia: Gemeni · Etnie/rasă: albă · Religie: romano-catolică · Țara: SUA

Si ei sunt nascuti azi

Loredana din „Inima de tigan” si „Regina”, Ruxandra Ion producator de seriale, Alexandra Stan,  Serban Celea din „Vocea inimii”, Michel Brown din “Pasion de gavilanes”, “Te voi invata sa iubesti” si “Enamorarte”, Victor Camara din “Rebeca”, Gina Gerson din “The Batman”, Jeanne Tripplehorn din “Big Love”, Mariana Seoane din “Rebeca”, Alex si Adisson Hoover din “Dragoste si putere” si ”ER”, Lele Sobiescki din “News Radio” si “Charlie Grace”, Faith Evans din “Anturaj” si Andrew Stevens din “Dallas”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata