in ,

Semne că vrea să fie doar prieten cu beneficii cu tine

Lucrurile pot fi confuze atunci când începi să vorbești cu un nou tip. Între toate flirturile, mesajele, dar și printre încercările de a ieși cât mai des începi să te întrebi dacă el chiar te place cu adevărat sau te vrea în preajma lui doar până când va găsi ceva mai bun.

Este pregătit să fie pe bune cu tine sau își dorește doar o prietenie cu beneficii? Noi am pus pe listă câteva dintre semnele care nu miros a bine.

Nu te cheamă să ieși cu el în oraș

Are adesea planuri în avans când merge să mănânce, să bea un suc sau să vadă un film și adesea nu te includ? Sau atunci când în sfârșit o face îți dă un mesaj cu doar o oră înainte ca să te întrebe dacă vrei să vii și tu? În cazul în care el face doar planuri de ultim moment cu tine, e un semn destul de clar că vrea să păstreze relația voastră cât mai casual. Daca un tip te place cu adevarat, vrea sa te intalnesti des cu el și va face multe lucruri ca să te impresioneze în toată această perioadă de timp.

Nu se ascunde de tine că flirtează și cu altele

În cazul în care un tip vrea să fii prietena lui, nu va flirta cu alte fete chiar în fața ta. Nu-l vei prinde dând like la 25 poze de profil diferite pe Facebook. El nu va vorbi cu alte fete în același timp. Dacă el stă cu tine, dar nu încearcă nici măcar o secundă să ascundă toate aceste lucruri înseamnă că nu vrea nimic serios.

Uneori nu auzi de el cu săptămânile

Un tip care vrea să vadă des va rămâne în contact cu tine în perioadele când e foarte ocupat. Îți va da mesaje sau te va ruga să ieșiți. Însă un băiat care vrea doar o prietenie cu beneficii va lăsa să treacă zile întregi fără să vorbească cu tine.

 

 

 

 

Foto: Shutterstock

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Eşti exclusă din gaşcă pentru că nu ai prieten? Iată soluţia!

9 motive pentru care SORA ți-este cea mai bună prietenă