Selly lanseaza “Selly Show”, pe 1 decembrie, la ora 20:00, pe canalul sau de YouTube

Pe 1 decembrie, la ora 20:00, Selly prezintă, pe canalul său de YouTube (https://www.youtube.com/selly), unul dintre cele mai importante proiecte ale sale, “Selly Show”. Formatul va fi transmis dintr-un platou dedicat și reprezintă un upgrade de conținut, care își propune să ducă divertismentul la următorul nivel.

”Va fi cel mai tare show de divertisment din România, live pe canalul meu de Youtube, ceva ce nu a mai fost văzut nici pe TV, nici în online. Vom avea cele mai grele subiecte și cele mai amuzante provocări, vom invita cei mai mari oameni din România și îi vom pune în situații în care nu au mai fost văzuți”, a declarat Selly.

”Selly Show” este rezultatul muncii lui Selly, împreună cu o întreagă echipă profesion-iști, și are toate ingredientele să devină un pas care va face diferența în ceea ce înseamnă conținut în România. De asemenea, platoul de filmare a fost conceput astfel încât să respecte toate coordonatele tehnice necesare distanțării sociale.

”Dacă până acum m-am împărțit între școală și pasiunea mea pentru online, a venit momentul pentru care m-am pregătit și pe care mi-l doresc. Să mă implic 100%. Este practic al doilea examen de maturitate pentru mine, după cel din vară. Selly Show este gândit ca un spectacol fără reguli, cu atenție pentru detalii, care va lua prin surprindere atât invitații, cât și publicul”, a completat Selly.

Prin complexitatea conceptului și totodată a subiectelor abordate, formatul își propune să trezească interesul tuturor categoriilor de vârstă care, cu siguranță, se vor regăsi în multe dintre temele prezentate în show.

Din 1 decembrie, de la ora 20:00, pe canalul de YouTube Selly, românii vor putea urmări un show de divertisment în care vor fi dezbătute, alături de invitați speciali, unele dintre cele mai importante aspecte ale societății și în care vor avea parte de provocări și situații imprevizibile. Următoarele ediții vor fi difuzate pe 4, 11, 18, 24 și 31 decembrie, iar show-ul va reveni în 2021 cu forțe proaspete și subiecte de actualitate.

Selly este unul dintre cei mai urmăriți și longevivi creatori de conținut din România, având aproape 3 milioane de subscriberi pe YouTube. De asemenea, proiectul 5 GANG a dat naștere unui adevărat fenomen în rândul publicului tânăr, iar filmul 5 GANG: Un alt fel de Crăciun, lansat în decembrie 2019, a înregistrat cel mai mare succes de box office al unui film românesc din ultimii 30 de ani.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata