Selly împlinește 10 ani de carieră în online!

Andrei Șelaru, alias Selly, așa cum este cunoscut publicului din România, împlinește pe 21 decembrie 2022, 10 ani de carieră în vlogging.

Vlogger, cântăreț, actor și producător, Selly a devenit cunoscut prin intermediul canalului său de YouTube, care a ajuns azi la 3, 2 milioane de abonați.

Tânărul și-a început cariera în online încă de la 11 ani, iar de atunci postează continuu și își ține urmăritorii aproape.

Am aflat despre existența acestei platforme de la profesoara mea de engleză. Mi s-a părut fascinant și atunci mi-am dat seama că pe acest canal oricine are șansa de a-și crea propriul conținut. Primul meu videoclip postat pe 21 decembrie 2012 s-a numit: 10 lucruri despre mine. În el mă prezentam și povesteam cine sunt. Așa a început această aventură nebună care continuă cu și mai multă pasiune. Este un sentiment interesant, am 21 de ani și aproape jumătate din viață mi-am petrecut-o în lumina reflectoarelor, dar și făcând munca din spate, pe care puțini o văd, spune Selly.

La doar 21 de ani, Andrei Șelaru are un portofoliu impresionant: aproape 1 miliard de vizualizări, 43 de milioane de like-uri pe YouTube, 3, 4 milioane de comentarii cumulate pe același canal de comunicare și 3,2 milioane de abonați pe YouTube, ceea ce îl face cel mai mare canal de divertisment din România.

Sunt recunoscător pentru fiecare moment petrecut împreună cu următorii mei din YouTube și nu numai. Am crescut împreună, am învățat lucruri împreună, au participat constant în viața și în cariera mea și le mulțumesc, mai spune influencerul.

Selly a marcat multe reușite în cei 10 ani de carieră. Pe lângă toate proiectele și formatele pe care le-am văzut cu toții pe canalul său de YouTube, au fost și alte campanii și proiecte de amploare, de la trupa 5GANG, care a lansat piese cu zeci de milioane de vizualizări și cel mai de succes film pentru copii și adolescenți produs vreodată în România, până la filmele la care a fost co-producător, și reality show-urile pe care le face acum, cum ar fi: La muncă.

Pe lângă aceste proiecte, cea mai importantă este campania legată de reforma educațională. Dezbaterile publice pe care le-am inițiat în jurul acestei probleme au avut chiar rezultate, s-au schimbat multe în educația din țara noastră și mă bucur că au avut o finalitate. Câteva dintre soluțiile pe care eu le-am propus

atunci au fost implementate între timp în sistemul de învățământ. De asemenea, sunt foarte mândru de campania Toți la Școală, lansată de Fundația Selly și Crucea Roșie Română. Ne-am propus să ajutăm copii din mediile defavorizate cu rechizite, cu ghiozdane, ghetuțe, pixuri, caiete etc, pentru ca acei copii să aibă acces la școală și educație, mai spune Andrei Șelaru.

Și proiectele continuă. La începutul lui 2023, lansăm pe marele ecran Romina VTM, o nouă comedie spumoasă, iar Selly Media Network, compania mea de producție, își va deschide acum, în decembrie, primul birou în București.

Suntem mândri să-l avem în portofoliul Global Talent United pe cel mai urmărit vlogger din România și îi mulțumim pentru eforturile lui de a rămâne în fruntea acestui top. Ștefan Lucian a simțit potențialul lui foarte mare, și toate eforturile sale alături de echipa Global au reușit să definească piața de vlogging din România, trecând prin toate etapele pieței până-n acest moment. Este evident că Selly este un fenomen, liderul noii generații., spune Claudiu Ilioiu, Head of Global Talent United, cea mai mare agenție de influencer marketing din România.

Selly este printre puținii din această piață care au înțeles importanța calității acestui gen de content, de aceea a decis să investească într-o echipă de producție și a ales oameni competenți cu care să lucreze. Ce am apreciat foarte mult la el, pe lângă calitățile sale de a crea un conținut de calitate, educativ, a fost faptul că se numără printre puținii creatori de conținut care, înainte de toate, pune pe primul loc publicul lui (înainte de cerințele brandurilor sau de plăcerile lui)… Alături de el am creat multe proiecte ambițioase și altele din care am avut cu toții de învățat, și sperăm să mergem mulți ani împreună pe acest drum, mai spune Claudiu Ilioiu, Head of Global Talent United, cea mai mare agenție de influencer marketing din România.

Global e agenția cu cei mai mulți vloggeri semnați în exclusivitate și cu cei mai mari artiști din România, printre care Inna, Antonia, Irina Rimes, Micutzu etc.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata