SELENA GOMEZ ne dă un sfat de viaţă pe care fiecare dintre noi trebuie să-l ştie!

Dacă anumiţi prieteni te-au dezamăgit, alţii te-au părăsit când ţi-a fost mai greu sau ai auzit că te-au bârfit, nu te izola! Vei fi uimită să afli că nu eşti singura care trece prin astfel de situaţii. Din fericire, există mereu soluţii. Iar una dintre ele vine direct de la Selena Gomez!

“Înconjoară-te doar de oameni sufletişti!”, a scris Selena Gomez pe pagina ei de Instagram. Cu alte cuvinte, ţine-i în preajma ta doar pe oamenii cu sufletul curat.

Sel a scris acest îndemn inspirată de propria ei experienţă de viaţă. Artista şi-a dat seama, de-a lungul timpului, cine îi este prieten şi cine nu. De aceea, la ziua ei de naştere a avut grijă să invite doar oameni de suflet. Iată mai jos, şi imaginea pe care a postat-o cu ocazia aniversării ei:

11311314_881263961968159_2111338454_n

 

Există două lucruri care pot proba prietenii adevăraţi: timpul şi momentele dificile. Dacă după ani şi ani, ai aceiaşi prieteni, înseamnă că ştii pe cine să ţii lângă tine. Iar dacă în clipele cele mai grele, ştii cine ţi-a fost alături, te poţi considera o fericită.

 

 

Foto: Instagram

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata