Sebastián Yatra a lansat piesa „Érase una vez… Pero ya no”

În noiembrie, Netflix a confirmat primul serial muzical în spaniolă, intitulat „Érase una vez… Pero ya no”, care va aborda muzica pop și latino caracteristică vorbitorilor de limba spaniolă. Manolo Caro (Alguien tiene que morir, La casa de las flores) este cel care a creat și regizat serialul, iar Lucas Vidal este producătorul muzical.

Produsă de Rafael Ley, María José Córdova, Carlos Taibo și Manolo Caro, „Erase una vez…Pero ya no es” spune povestea a doi amanți care au fost separați într-un mod tragic și care trebuie să se reîntâlnească în altă viață pentru a rupe blestemul care a fost aruncat asupra satului în care locuiau. Sosirea a doi turiști ar putea reprezenta un risc pentru singura sanșă pe care cei doi îndrăgostiți o au de a rupe blestemul.
Stream/Download: https://umusic.lnk.to/EraseUnaVezPR

„Érase una vez… Pero ya no” se bazează pe un repertoriu internațional, la care au contribuit și cântărețul și compozitorul columbian, Sebastián Yatra și cântărețele din Spania, Mònica Maranillo (La Voz Kids) și Nia Correia (Operación Triunfo 2020).

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata