Sebastian Stan din „Avengers” si „Gossip Girl” implineste 40 de ani

S-a nascut pe 13 august 1982 in Constanta, iar la varsta de 8 ani s-a mutat impreuna cu mama lui in Viena, unde ea s-a angajat ca pianista. La 12 ani s-au mutat in Rockland County, NY. A absolvit Universitatea Rutgers din New Jersey, studiind in timpul acesteia un semestru la Globe Theater din Londra. Printre cele mai importante realizari se numara thriller-ul „The Covenant” (2006) si ultimul lui proiect, „The Education Of Charlie Banks”(2008). Actorul locuieste in prezent in New York. A urmat cursurile celebrei scoli de vara Stagedoor Manor. Si-a facut singur toate cascadoriile din filmul The Covenant si a ramas bun prieten cu Chace Crawford si Toby Hemingway, colegii lui de platou. Cu Chace Crawford a mai jucat de asemenea in serialul de succes „Gossip Girl”, unde a intalnit-o si pe Leighton Meester cu care a avut o relatie timp de doi ani, din 2008 pana in 2010. S-a intalnit si cu Dianna Agron din Mai pana in Decembrie 2011. El s-a mai intalnit cu Jennifer Morrison, co-star-ul emisiunii „Once Upon a Time”, din februarie 2012 pana in august 2013. Sebastian este singur la parinti.

Locul naşterii: Constanţa, România · Data naşterii13.08.1982 (39 ani) · Ocupaţie: Actor · Constituţie: subţire · Înălţime: 180 cm · Culoarea ochilor: albaştri · Culoarea părului: şaten · Zodia: Leu · Etnie/rasă: albă · Țara: Romania
Tot azi s-au nascut
Rolando Molina din “ER” si “Farmece”,  Hank Chayene din “Sunset Beach”, “Another World”, “ER”, “One vest Hawikiki”, “Saints & Sinners”, Lorenzo Crespi din  “Carabinieri”, Debi Mazar din „Anturaj” si „Living with Fran”,  Alex Gonzalez din „Los Sereno”, David Lipper din „Tanar si nelinistit” si Alex Donnelly din „Tanar si nelinistit”.
Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata