Se fac preselecții online pentru „Câștigă România!” în cel de-al nouălea sezon! Afla cand

Virgil Ianțu îi provoacă pe cei dornici să-şi testeze cunoştinţele de cultură generală pe teme despre ţara noastră la preselecții online. Termenul limită, 1 noiembrie.

În contextul pandemiei de COVID-19 și a restricțiilor impuse pentru a proteja sănătatea populației, preselecţiile „Câștigă România” se vor desfășura online. Toți cei dornici să devină în deplină siguranță concurenți ai emisiunii difuzate de TVR 2 se pot înscrie până luni, 1 noiembrie, pentru a participa. „Câștigă România!” îi așteaptă pe toţi cei dornici să-şi testeze cunoştinţele de cultură generală pe teme despre ţara noastră să ia parte la preselecţii și să devină concurenţi în cel de-al nouălea sezon al concursului favorit de cultură generală pe teme despre țara noastră.

Astfel, cei interesați vor completa detaliat o fișă de înscriere, care poate fi descărcată de pe site-ul tvr.ro și o vor trimite, până la data de 1 noiembrie, la adresa de email castiga.romania@tvr.ro.
Echipa emisiunii va verifica fișele de înscriere iar solicitanții vor fi contactați în termen de maximum 30 de zile, pe email sau telefon, pentru a se stabili o zi și un interval orar în care să susțină testul de cultură generală, pe Zoom sau Whatsapp video.
Pentru mai multe detalii accesați tvr.ro, Facebook „Câștigă România!” sau castiga.romania@tvr.ro.

DESPRE „CÂŞTIGĂ ROMÂNIA!”
În fiecare ediție, în platoul emisiunii se află trei concurenți care trebuie să răspundă corect mai multor întrebări de cultură generală și să străbată, virtual, mai multe județe de pe harta României. Fiecare concurent trebuie să-și aleagă de pe harta României un județ de graniță ca punct de plecare.
Misiunea concurentului este să ajungă într-un judeţ tot de graniță, ales de calculator. Concurenții trebuie să răspundă la întrebări de cultură generală care au legătură cu județele „prin care trec”. În ultima etapă rămâne un sigur jucător, cel care a răspuns la cele mai multe întrebări.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata