Scrisoare muzicală către ,,Totul meu” – ADI

Un fel de mulțumesc că ai plecat când mi-era greu… ADI lasă cele mai vulnerabile gânduri pe partitura celei mai noi piese ale sale. Impregnată cu nesiguranță și speranță, în același timp, ,,Totul meu” e o scrisoare deschisă către o iubire toxică, care dă dependență, însă la care personajul lui ADI s-ar întoarce pentru a doua șansă. Jocul lejer al claviaturii unui pian, combinat cu fermitatea vocii arttistului, te va face să pui piesa pe repeat.
Creditele pentru ,,Totul meu” merg către ADI, Paul Iorga, Ștefan Ioniță și Mario Morar pentru muzică, la ADI pentru versuri, iar la producție la Paul Iorga, Ștefan Ioniță și Mario Morar.
,,<<Totul meu>> e o piesă care pur și simplu a curs din mine. Nesiguranțe și tăcere în relații, toxicitate, toate într-un singur cântec. Este despre zidul care se creează între 2 persoane și despre cum vrei să afli ce e în spatele zidului. Răspunsul stă în piesă” ne spune ADI.
ADI are doar 21 de ani și este artist, compozitor și actor, fost student al Irish Institute of Modern Music din Londra, secția de compoziție și voce. Pasiunea pentru muzică a decoperit-o la vârste fragede, învățând să cânte la tobe, pentru ca mai apoi să se ducă și spre chitară, chitară bas, pian și marimba. Fost membru în trupa Maxim, care a făcut ravagii în rândul adolescenților, ADI și-a început cariera solo recent, odată cu participarea în cadrul primului sezon al talent show-ului One True Singer. Cu un background artistic ce cuprinde peste 450 de concerte în toată țara, printre care și concerte pe scene mari alături de James Arthur și Willy William, ADI e pregătit să demonstreze că are toate calitățile necesare unui artist de succes. Primul său album, “11”, lansat alături de Erika Isac, s-a bucurat de o apreciere mare în rândul tinerilor, bucurându-se de sute de folosiri ale sound-urilor pe platforma TikTok. Ultima lansare a artistului, piesa ,,Ultima oară”, a stârnit deja reacții în comunitatea sa și urcă în playlistul său Spotify.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata