Schimbare de look, transformare radicala! Cum arata Albert Norel in facultate si cum este acum?

Pasionat de ceasuri inca de cand era mic, romanul Albert Norel Venete a ajuns in Olanda unde si-a indeplinit un vis, o dorinta de cand era copil. Acela de a creea propriul ceas perfect barbatesc pe care sa-l poarte colectionarii si cei care iubesc astfel de accesorii. Pina la 29 de ani a reusit sa faca o facultate de telogie si sa lanseze ceasul care-i poarta numele, Norel. Iar premierele din viata lui au continuat, caci pentru asi promova ceasul s-a transformat in model, in maechin si a realizat un filmulet in care apare ca un fel de James Bond.

albert norel 2021
albert norel 2021

Albert Norel pregateste o multime de surprize pentru fanii ceasurilor sale, caci a lansat un ceas exclusivist care rezista la apa, are pietre swarovski si curea din piele de vaca. In plus, are o multime de alte idei si planuri despre care veti afla mai multe la momentul potrivit. Toate aceste ceasuri pot fi comandate pe site-ul https://www.norelvnt.nl/ Iar povestea poate fi urmarita mai jos. Ar trebui sa stiti ca pustiul din liceu si tanarul din adolescenta, care a facut apoi facultatea de teologie, s-a transformat intr-un barbat sexy, matur, care poate fi oricand actor sau poate sa joace in filme de actiune in roluri de spion.

albert norel in facultate
albert norel in facultate

Aveti mai sus o imagine cu Albert Norel cum arata in facultate si vedeti si voi ce transformat este. Acum este mult mai sexy, mai cool.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata