Sayra a lansat prima piesă în limba italiană!

Artista Sayra s-a făcut remarcată anul trecut cu piesa ,,Tu”, scrisă în studiourile DeMoga Music, iar la sfârșit de an a lansat colindul ,,Colindăm, colindăm iarna”. Anul acesta ne surprinde lansând chiar la început de an prima ei piesă în italiană pe contul ei de Youtube. ,,Anonimi” este o piesă în italiană, o piesă de dragoste inspirată din povești reale, despre durere și vindecare.

În această piesă regăsim drama iubiților care au pus orgoliul lor mai presus decât iubirea. ,, Lecția iertării în iubire este, poate cea mai grea dintre toate. Nu este doar despre a-l ierta pe cel care ţi-a greşit iremediabil, ci de a te ierta și pe tine și a învăța din asta.” – Sayra.

sayra
sayra

Piesa ,,Anonimi” a fost scrisă de Sayra si colega ei Zadi, producția a fost realizată de Ionuț Vasilache. ,,Mi-a făcut o mare plăcere să lucrez cu ei. Mă încântă faptul că am reușit să scoatem a doua piesă și vreau să le mulțumesc tuturor acelora care și-au adus contribuția la realizarea și lansarea acestei piese”, a declarat Sayra. Sayra ne-a dezvăluit cum s-a născut această piesă! ,,Mi-am dorit de mult sa încep sa scriu și în italiană, fiind nativ italiancă m-am gândit ca este păcat să nu folosesc acest “plus” în avantajul meu. Iar povestea piesei este inspirată chiar din povestea mea de dragoste.” Sayra nu se oprește aici, ne pregătește pentru acest an multe surprize! Și pasiunea pentru design vestimentar rămâne încă vie! Fiți cu ochii pe ea!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata