Sasha Lopez a lansat “Wrong To Let U Go”, in colaborare cu Florian Rus

Sasha Lopez este unul dintre cei mai de succes DJ si producatori muzicali in Romania. Nascut in Chisinau, Moldova, acesta si-a facut debutul ca DJ la varsta de 15 ani; la scurt timp dupa ce Serge Istrati (numele sau real), a devenit rezident al clubului “City”, cel mai popular club din Chisinau la vremea aceea.

In 2010, a debutat cu proiectul – Sasha Lopez, prin lansarea primului single, “Madam” in colaborare cu Anda Adam, piesa care i-a adus primul succes international. Cel mai cunoscut single al sau este „All My People”, care a fost cea mai difuzata piesa la radio-urile din Romania in 2011. De asemenea a primit discul de aur pentru vanzarile din Canada si Japonia. De asemenea, piesa „Kiss U” i-a adus recunoastere in Italia si Spania, unde a fost numarul 1 in topuri.

Artistul are un istoric ce include peste 10 ani de hit-uri internationale, doua discuri de aur si prezente in topuri din tari precum Japonia, Spania, Italia, Germania, Canada si America de Sud.

Cele mai recente lansari ale artistului sunt piesele „Sun” si „The Blame”, ce au generat peste 1 milion de vizualizari pe Youtube si au cucerit topurile internationale.

Florian este unul dintre cei mai in voga autori din industria muzicala, numele lui aparand in creditele celor mai importanti artisti din Romania: Andra, Alina Eremia, Nicole Cherry, Nicoleta Nuca, Mira, Delia, Adda, Shift, Dorian Popa, Liviu Teodorescu, Lidia Buble si Marius Moga. A debutat ca artist solo in urma cu 2 ani cu piesa “Cat inca ne iubim”, urmata la scurt timp de “Cel mai lung drum”, insa cel mai mare succes l-a cunoscut odata cu lansarea piesei “Strazile din Bucuresti” alaturi de MIRA, ce a adunat peste 29 de milioane de vizualizari pe Youtube pana in prezent.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata