SANO a lansat detergentul gel MAXIMA Mix&Wash, ce previne transferul de culori între țesături

Acum poți combina rufele colorate, închise și deschise într-o singura spălare, cu Sano Maxima Mix & Wash, detergent gel pentru rufe. Cu o formulă unică ce protejează culorile și previne transferul acestora intre țesături. Spălare fară sortare!

 

 

SANO a lansat pe piața din România un nou produs inovator, pentru o spălare mai rapidă a rufelor, indiferent de culoarea acestora. Sano Maxima Mix&Wash este un detergent gel concentrat, ideal pentru hainele colorate, grație tehnologiei avansate Color Protect, care permite mix-ul țesăturilor de culoare închisă cu cele de culoare deschisă în același ciclu de spălare.

BENEFICII Sano Maxima Mix&Wash

Produsul se remarcă printr-o combinație unică de enzime și detergenți pentru îndepărtarea puternică a petelor, cu parfum de lungă durată.

In plus, Sano Maxima Mix&Wash ajută la economisirea de timp, bani și energie, prin posibilitatea de a spăla rufele colorate fără sortare și fără a cumpăra produse

suplimentare. Astfel, spălarea hainelor durează mai puțin și implică doar achiziția acestui unic produs pentru toate rufele, indiferent de culoarea lor.

Totodată, Sano Maxima Mix&Wash protejează culorile și previne transferul acestora, fiind un produs all-in-one, cu multiple beneficii.

Printre alte avantaje ale acestui produs inovator se numără spălarea eficientă la toate temperaturile și parfumarea plăcută și de durată a rufelor.

Sano Maxima Mix&Wash este disponibil într-un ambalaj economic de 1L, pentru circa 20 spălări, respectiv de 3 litri, pentru aproximativ 60 spălări. Consumatorii pot găsi pe site-ul https://sanoromania.ro/ detalii complete despre fiecare produs al brandului.

 

DESPRE SANO

Brandul Sano s-a dezvoltat pornind de la o mică fabrică de produse de curățenie, initiată de către Bruno Landsberg, care a ales acest nume, pentru că “sano” este sinonim cu ideea de curățenie și stare de bine, fiind inspirat din dictonul latinesc “mens sana in corpore sano” (minte sănătoasă în corp sanatos).

În România, SANO este prezent de peste 25 ani și are un portofoliu ce numără mai mult de 400 de produse, într-o varietate de categorii: articole de toaletă și igienă personală, pentru adulți și bebeluși, produse de curățenie și mentenanță, detergent pudră, gel și balsamuri de

rufe, insecticide și pesticide, produse din hârtie și produse dedicate segmentului HoReCa și industrial. Tot din grupul internațional Sano Bruno’s Enterprises fac parte și brandurile de cosmetică Keff, Careline și Natural Formula.

Produsele SANO, inclusiv Sano Maxima Mix&Wash, sunt disponibile în majoritatea rețelelor comerciale, în magazinele tradiționale, în magazinele online și în alte magazine partenere.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata