Sandel Balan si fetele de la Happy Day au ajuns in publicatiile din China! Cine sunt ele?

Singura trupa de fete din Romania care a lansat piesa „Fete rele” insotita de un videoclip fresh , a intrat pe piata muzicala a Chnei (Chocolaterecords-巧克力唱片), a Frantei si Belgiei. In prezent cele trei componente ,sunt difuzate pe platformele online dar si pe radio si televiziune in China, Franta si Belgia. La noi au lansat melodia la TVR1, Pro TV, Antena 1, Antena Stars si Kapital TV.

fete - happy days
fete – happy days

Happy Day este singura trupa de fete fresh de la noi. Din componenta fac parte Lary (12 ani), Teodora (13 ani) si Teona (14 ani), eleve ale Scolii de Canto Crina Mardare si ale scolii de Canto Rubyma Music Art. Tinerele au voci originale cu personalitate si perspectiva in lumea muzicii. Firi aparent rebele, dar in acelasi timp inteligente, pline de energie, danseaza efervescent producand o explozie de bucurie si antren.

sandel balan
sandel balan

Primul single care a fost lansat pe 14 noiembrie 2020 se intituleaza „ Fete rele”. Textul melodiei se vrea o poveste despre trei prietene care, desi sunt la o varsta frageda, au ambitii de otel, stiu ce vor si nu pot fi usor influentate. Prin exuberanta lor, ele trag un semnal de alarma celor din jur, ca nu pot fi „ atacate” sub nici o forma, ca un vid impotriva bullyingului. Melodia este semnata de Leya D. si Sandel Balan, orchestratie–– Alin Radu iar textul este scris de soprana celebra Ana Condrea.

fetele de la happy days
fetele de la happy days

Lary si Teodora sunt membre ale Clubului de Excelenta, Dan Voiculescu . Au participat pe rand la concursurile „Next Star” de la Antena 1 sau „Romanii au talent” de la Pro TV.

In prezent se finalizeaza a doua piesa a trupei “ESTI AERIAN”

LARISA -Nume de scena LARY inregistrat la OSIM. Membra la Clubul de Excelenta a Fundatiei Dan Voiculescu din 2018-prezent –canto, Regie film si scenaristica prof. Gabriela Ionita. Eleva la Scola de canto „CRINA MARDARE” din 2017 –prezent– prof. Mihaela Cernea. Eleva la Scoala de canto Rubyma Music Art– prof. Bianca AnaMaria Rusu-Ciucanu, prof. tehnica vocala si pian Ionut Gheorghes– Club Artis Daio. Membra la Clubul de Excelenta a Fundatiei Dan Voiculescu anul III , regie film si scenaristica prof. Gabriela Ionita. Desfasoara o intensa activitate : Canto, teatru, iar ca instrument studiaza pian si saxofon. A participat la Mamaia Copiilor unde a obtinut locul II, Festivalul Tineretii de la Mangalia– locul III, Romani au Talent si a cantat in duet cu Andrei Stefanescu in 2018.

happy days
happy days

A reprezentat Romania la Hollywood – Los Angeles la Campionatul Mondial de Talente ,,World Championship of Performing Arts “ – America, unde a obtinut Placheta de Argint la vocal, Placheta de Bronz la instrumental pian ,,Champion of the World“ Din 2016 pana in prezent a participat la numeroase concursuri de muzica pop, unde a obtinut numeroase premii. Are propria linie de costume unicat marca LARY . Este implicata activ in organizarea evenimentelor caritabile pentru ajutorul copiilor cu probleme fiind voluntar activ la Asociatia Pentru Ambulanta Bacau. Are propriul Spectacol Caritabil „Vis de Craciun” care il organizeaza in fiecare an fiind la editia a VI a (este un eveniment unde toti canta si primesc cadouri inclusiv copii internati in seara de Craciun la sectia pediatrie).

Teodora eleva la Scola de canto „Crina Mardare” din 2018– prof. Ileana Lenghel. Este eleva la Clubul de Excelenta a Fundatiei Dan Voiculescu Admisa la cursul de Regie film si scenaristica anul educational 2020-2021. Este eleva in cl.VII. la Liceul de arte Victor Brauner – Piatra Neamt. Studiaza pianul si saxofonul si desfasoara o intensa activitate: Canto, Teatru, Dans de societate Allegria” by Dan Voiculescu Foundation – Finala – 1st Prize Mamaia Copiilor”, Constanta 2015,2016 Festivalul Tineretii de la Mangalia. A participat trei editii consecutive la „Next Star” (2013, 2014, 2015). Este implicata activ in organizarea “Festivalul noii generatii” si promovarea tinerelor talente.

Teona este eleva la Scoala de canto Rubyma Music Art, clasa de canto, este eleva in cl.VII. la Liceul de arte Victor Brauner – Piatra Neamt. Desfasoara o intensa activitate : Canto, teatru, dans societate iar ca instrument studiaza pian si trompeta. A reprezentat Romania la Hollywood – Los Angeles la Campionatul Mondial de Talente ,, World  Championship of Performing Arts“ – America, unde a obtinut Placheta de Campion Mondial (aur),,Champion of the WORLD“, a participat la “Mamaia Copiilor” sectiunea creatie editia de colectie 2020. E realizatoarea emisiunei ,,Lumea cu povesti a Teonei“ la Radio PRO Diaspora – Germania emisiune difuzata in fiecare duminica.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata