Salma Hayek spune că filmarea scenei sexuale în Desperado a fost foarte traumatizantă: „Am început să plâng”

Actrița a spus că regizorul Robert Rodriguez și costarul Antonio Banderas sunt respectuoși, dar experiența a fost totuși traumatizantă.

Salma Hayek se deschide despre filmarea Desperado. Actrița a spus în timpul unei apariții pe podcastul lui Dax Shepard Armchair Expert că a avut o experiență deranjantă în timp ce se afla în platou pentru rolul ei de breakout din 1993.

Lui Hayek, în vârstă de 54 de ani, nu i s-a spus că va exista o scenă sexuală între ea și costarul ei, Antonio Banderas, a spus ea.

„Așadar, când urma să începem să filmăm, am început să plâng. Nu cred că o pot face. Mi-e teamă „, a spus Hayek pentru Shepard.

Ea a continuat: „Unul dintre lucrurile de care mă temeam era Antonio – era un gentleman absolut și atât de drăguț, și suntem încă prieteni foarte apropiați – dar era foarte liber. M-a speriat că pentru el nu era nimic. Am început să plâng și el mi-a spus: „Doamne, mă faci să mă simt groaznic”. Și eram atât de jenată că plângeam „.

Vedeta din Frida a subliniat că Banderas, în vârstă de 60 de ani, precum și regizorul Robert Rodriguez, au făcut tot posibilul pentru a se simți confortabilă. Ea a adăugat că Rodriguez „nu a pus niciodată presiune” asupra ei.

Cu toate acestea, ea a spus că experiența a fost totuși traumatizantă.

„Nu renunțam la prosop”, a spus ea. „Vor încerca să mă facă să râd. L-aș scoate timp de două secunde și aș începe să plâng din nou. Dar am reușit. Am făcut tot ce am putut mai bine cu ceea ce am putut face în acel moment”.

„Când nu ești tu, atunci o poți face. Dar mă tot gândesc la tatăl meu și la fratele meu”, a adăugat ea. „Și o să-l vadă? Și o să mă tachineze? Băieții nu au asta. Tatăl tău va fi:” Da! Acesta este fiul meu! „

Hayek și Banderas au rămas prieteni, iar perechea a mai jucat de cinci ori împreună în anii de după Desperado.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata