Saco & Sebastien lanseaza melodia „Gotta Give Me”, alaturi de Universal Music Romania

Saco și Sebastiën întampina vara cu hitul „Gotta Give Me”, melodie pe care o lanseaza alaturi de casa de discuri Universal Music Romania.
Iubitorii de muzică din întreaga lume se vor bucura de o aceasta colaborare dintre Saco și Sebastiën, după ce prima lor piesa a fost foarte populară în 2020. „Take Me Home” este cel mai de succes single al lui Saco de până acum și a fost prezentat la Vocea Olandei, unde a concurat cântărețul Sebastiën. Cu „Gotta Give Me”, duo-ul olandez oferă o altă melodie pop dance cu tematică tropicală, perfecta pentru vară.

Streaming link: https://umusic.lnk.to/GottaGiveMe

Coen van Hessen, cunoscut profesional ca Saco, este un DJ, cântăreț și producător olandez din Utrecht. Fascinat de muzica electronică, a început ca DJ în 2003, la vârsta de 11 ani. La 18 ani a început să cânte și să scrie melodii pentru trupa sa, dar din cauza altor interese și a studiului său de medicină, a decis să-și pună cariera de artist în așteptare. Cu toate acestea, după ce a terminat facultatea de medicină, Saco a început să-și producă din nou propriile cântece.
Sebastiën este un cântăreț olandez și concurent de două ori în sezonul 8 și 11 al Voice Olandei.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata