Rosalia şi Kylie Jenner, „logodite” pe Instagram

Cântăreaţa spaniolă Rosalia şi fotomodelul Kylie Jenner au postat pe reţelele de socializare poze în care apar îmbrăţişate şi cu un emoji însoţit de un inel cu diamant, simbolizând un legământ matrimonial, relatează EFE luni.

„I-am spus că da”, a scris cântăreaţa spaniolă sub imaginea în care este văzută în cabina artiştilor de la Staples Center din Los Angeles, unde Rosalia a participat la începutul anului la festivalul de muzică latino intitulat Calibash.

Jenner, sora cea mică a clanului Kardashian Jenner, a scris comentarii de tipul „aleasă” şi „soţioară”, alături de un video în care apar imagini de la concertul Rosaliei pe care fotomodelul le-a postat pe Instagram însoţite de expresia ‘my baby’.

Prietenia dintre femeia de afaceri, proprietară a brandului de cosmetice Kylie Cosmetics, şi interpreta hitului ‘Con altura’ a început odată cu piesa ‘Highest In The Room’ la care Rosalia şi Lil Baby au colaborat cu Travis Scott, fostul iubit al lui Jenner şi cu care aceasta are o fetiţă, Stormi.

În luna decembrie, cele două tinere s-au întâlnit în Los Angeles şi s-au declarat cele mai bune prietene, postând pe reţelele de socializare imagini în care sunt văzute bând cocteiluri pe o terasă.

”Rosalia (…) in love with her vibe” (îndrăgostită de energia ei)”, a scris Jenner, alături de un emoji cu o inimioară.

Sursa foto: somagnews.com

Sursa – Glow Magazin.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata