Rona Hartner, declarații tulburătoare, la Kanal D, duminica aceasta, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

“Am un caracter impetuos si am avut si vreo două tentative de sinucidere…”

Rona Hartner, faimoasa actriță și cântăreață recunoscută pe plan internațional, va fi invitată specială în cadrul ediției de duminică a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzata la 22:30, la Kanal D. Cu o personalitate vibrantă și talent remarcabil, Rona Hartner continuă să fascineze publicul prin prezența sa carismatică și expresivitatea artistică.

            Rona Hartner a captivat prin interpretarea sa remarcabilă din filmul „Gadjo Dilo” și și-a câștigat reputația de cântăreață talentată, cu spectacole impresionante ce au avut loc în Paris și care s-au bucurat de succes. Presa internațională o numește „frumoasa tornadă brună”, în timp ce în România trezea în urmă cu aproape două decenii interesul jurnaliștilor cu scandalul „primului sex-gate autohton”. Din 2010, deține cetățenie franceză, fiind considerată una dintre personalitatile marcante ale Frantei; este, de altfel, inclusă în dicționarul „200 de străini care au construit Franța”.

            Rona Hartner a înfruntat provocări dificile, inclusiv lupta cu cancerul, pe care l-a invins. Este divorțată și are o fiică.

Artista a dezvaluit la “40 de intrebari cu Denise Rifai” ca a trecut prin momente dificile și a avut două tentative de sinucidere, influențate de consumul de alcool.

“Am un caracter impetuos si am avut si vreo doua tentative de sinucidere de la alcool”, este o parte din raspunsul oferit de Rona Harner, in momentul in care este intrebata in ce o transforma alcoolul.

            “Cat v-a costat eticheta de <amanta presedintelui Emil Constantinescu?”, “Cati barbati celebri ati cucerit cu vocea dvs.?”, “Ati abandonat vreun moment lupta cu cancerul?”, “De cate ori vi s-a spus ca nu sunteti dusa la biserica?”, “Ce o lasa muta pe Rona Hartner?” sunt cateva dintre intrebarile la care artist ava trebui sa raspunda.

Nu ratați întâlnirea captivantă dintre Rona Hartner și Denise Rifai în emisiunea „40 de întrebări” de duminică seară, difuzată la Kanal D, începând cu ora 22:30.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata