Romanii s-au bucurat aseara de filmul PRO! Drumul terorii si Faster: Iute ca glontul au fost lider de audienta!

Două filme de Box Office au încheiat săptămâna, iar milioane de români au stat în fața micilor ecrane și s-au bucurat de o porție dublă de aventură și suspans. Duminică seară, Drumul terorii (The Ice Road) și Faster: Iute ca glonțul (Faster) au fost cele două producții care au pus PRO TV pe primul loc în topul audienței.

 

Povestea dramatică a șoferului care organizează o misiune de salvare a unor muncitori aflați într-o mină de diamante izolată din nordul înghețat al Canadei a fost prima poveste de care s-au bucurat românii duminică seară. Filmul Drumul terorii a fost lider incontestabil de audiență, pe toate segmentele de public. În intervalul orar 19:58 – 21:57, PRO TV a înregistrat 12.3 puncte de rating și 29.7% share, în rândul publicului național, format din persoane cu vârsta cuprinsă între 21 și 54 de ani, din categoriile ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 8.5 rating și 20.7% share. Peste 2 milioane de telespectatori s-au bucurat de aventură și suspans, iar în minutul de aur, de la ora 21:49, peste 2.5 milioane de români erau cu ochii pe PRO TV.

 

Al doilea film PRO, Faster – Iute ca glonțul, a arătat povestea lui Driver, care după 10 ani petrecuți în închisoare are un singur scop: să răzbune pierderea fratelui său. Cursa pe viață și pe moarte a fost lider de audiență în intervalul orar 21:58 – 23:55, înregistrând 9.2 puncte de rating și 29.6% share, în rândul publicului național 21-54, ESOMAR ABCD, în timp ce televiziunea de pe poziția secundă avea 7.5 puncte de rating și 24.1%.

 

Duminica aceasta, de la ora 20:00, Equalizer 2: Războiul dreptății, un thriller de acțiune, cu Denzel Washington, Pedro Pascal, Bill Pullman și Melissa Leo, va fi la PRO TV

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata