Romanian House Mafia revine cu un nou remake: “Let Me Feel” feat. Sad George & Nalani

Romanian House Mafia colaborează cu Sad George și Nalani, pentru lansarea – „Let Me Feel”, o reinterpretare a faimosului hit din 2021: „Your Love” (ATB, Topic, A7S).

Nalani, una dintre cele mai tinere și fresh artiste din echipa Global Records, a debutat în lumea muzicii odată cu lansarea cover-ului „Toxic”, celebrul hit semnat Britney Spears. La scurt timp, artista a lansat primul său single, „Târziu”, piesă ce s-a bucurat de un feedback extrem de bun din partea publicului. Pe lângă colaborarea cu Romanian House Mafia pentru „Lean On”, „Just Dance” și „Let Me Feel”, Nalani a bifat o colaborare internațională alături de Runtree pentru „Higher”, piesă ce a intrat în scurt timp în playlist-urile Radio Zet și RMF, două dintre cele mai cunoscute și apreciate radiouri din Polonia.
Pasiunea pentru muzică, versuri și producție l-au condus pe Sad George spre colaborarea cu sublabel-ul Romanian House Mafia, cu care are deja proiecte în desfășurare.
Romanian House Mafia este un proiect fresh ce se concentrează pe producții muzicale în zona dance și house. Sublabel-ul își propune să integreze cele mai fascinante obiective pe care România le are de oferit, în toate producțiile sale, ținând zona vizuală într-o continuă descoperire a peisajelor și monumentelor țării.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata