Romanca Cora Kait – cantareata, dansatoare si sex-simbol in Italia

Cora Kait este o solista pop-dance de origine romana, frumoasa, senzuala, rafinata cu o voce grava, usor timbrata dar si un fotomodel de top si o dansatoare de elita. Este vedeta in Italia, fiind recunoscuta oriunde ca un sex-simbol. A pozat pentru coperțile revistelor Dynamit in Germania, Autobabes din America, ModelsMania din Argentina si Gossip in Italia ,actualmente fiind preselectata pentru revista Playboy. Locuieste intr-un mic paradis numit Giulianova. Este un oraș minunat din regiunea Abruzzo pe malul Marii Adriatice, o mică stațiune turistică unde nu exista zăpada niciodată și unde se lumea se delecteaza cu o atmosfera de sarbatoare, dans si voie buna. In afara de limba romana vorbeste italiana, germana, spaniola, engleză, portugheza, mergand in foarte multe turnee in toata Europa.

A avut concerte alaturi mari artiști din Italia cunoscand pe Toto Cutugno și pe marele lui manager Danilo Mancuso, pe Gialuca Ginoble unul din membrii faimoasei trupe Il Volo, precum și pe mulți DJ faimoși, vocaliști precum Alex Anconitano, balerini și modele de mare prestigiu, designeri de la Dolce &Gabana, etc.

Are fani in toată Europa, este iubita și susținută enorm de ei, construind pas cu pas show-rile in care schimba costume si in care exceleaza ca voce si ca dans. A trecut prin multe scoli de dans, in decursul anilor, și foarte multe trupe de dans, schimbând orașul foarte des. Marea pasiune este Street Dance-ul, stil in care se regăseste in totalitate castigand campionatul național in 1999 la București împreuna cu trupa in care dansa. La ora actuala se pregăteste intr-o noua disciplina, acrobatic pole dance.

cora-kait-face-cariera-in-romania
cora-kait-face-cariera-in-romania

Cele mai importante premii obținute in dans au fost in România, Italia și Germania, unde a câștigat asa zisele lupte de Street Dance, iar in ultimii 3 ani a luat premii la nivel național, trei Oscaruri, așa cum sunt numite in Italia, fiind „Cel mai bun Sexy Star Awards”, simbolizând prima domnisoara sexi a Italiei -„Miss Italia ”

Numele de Cora vine din antichitatea Greciei, ea fiind o zeița care avea 2 aspecte : ziua era zeița primăverii, îmbrăcată in alb si crestea flori, iar noaptea se transforma intr-un personaj negativ, Regina Întunericului, cu aripi negre și care era nespus de rea. De aceea show-urile ei oscilează între alb și negru, aripi, dinamism, senzualitate, intrând in personaj.

Are foarte multe costume, o mare parte din ele le-a cusut chiar ea manual, asemeni Andreei Balan pe care o admira foarte mult. Ca hobby-uri iubeste natura, creste foarte multe flori și plante, iubeste calatoriile doar pe insule îndepărtate, practica un sport de lupta, mai puțin obișnuit pentru o femeie, MMA. Sunt așa zisele lupte in cușca. deseneaza și coase goblenuri. Perioada de izolare a luat-o ca pe o mică vacanța, fiind abia venită din Maldive. Se pregăteste muzical cu celebra profesoara de belcanto, Elisa Concetto. Lucreaza la primul album solo, pop-dance cu producatorul Sandel Balan, primul single urmand a fi lansat curand si in Romania. In plus, melodiile de pe primul ei album vor fi compuse de Leya D, Alin Radu si Sandel Balan „In muzica îmi doresc sa ating culmile infinitului , sa nu existe limite și sa bucur cât mai multe suflete cu muzica mea” spune Cora Kait.

De curand a lansat o superba melodie de iarna ,“We are home tonight”, dedicata romanilor de pretutindeni, in care solista spune ca cel mai bine , de sarbatori, este acasa langa cei dragi .

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata