in , , ,

Roberta Ilie și Andreia Matei din show-ul „Mireasa” s-au luat la harță. Care a fost motivul

Show-ul matrimonial „Mireasa” nici nu a început bine că au și apărut deja primele certuri în casa concurenților. Aparent, mărul discordiei ar fi unul dintre cei cinci băieți: Armando Rădulescu.

Un conflict între concurentele Roberta Ilie și Andreia Matei a început în casa Mireasa.

Roberta:„Îmi vine să plâng de nervi. Vreau să lămuresc. În primul rând, există persoane care vor să creeze un conflict fals, cum că eu și alte fete ‘ne-am bătea’ pe un băiat. Nu este deloc adevărat. El este în platou și poate să spună dacă a văzut un gest din partea mea. Noi am stat în cameră. (…) Ne-am apropiat mai mult de verișoara lui Armando. Ea a trebuit să aleagă fetele cu care să stea Armando în cameră. Ea a ales-o pe Mădălina și eu eram lângă ea, efectiv a zis la nimereală: haideți voi. De aici s-a iscat o întreagă nebunie”.

Problemele ar fi apărut încă din prima zi, de la împărțirea camerelor. Andreia ar fi dorit să stea în camera în care era și Armando. De aceea, a început să îi ceară Robertei explicații privind motivul pentru care nu lasă pe altcineva acolo din moment ce ea nu vrea să stea în cameră:

„Nu am spus că nu vreau să stau în cameră cu el (n.r. Armando), pentru că nu cunoaștem niciun băiat. Nu am ales eu, ci însoțitorii băieților”.

Încă din acel moment, Roberta Ilie se plânge că a început să fie atacată de Andreia Matei:

„Eram toți concurenții în casă, există și material, iar ea s-a trezit vorbind Știu două fete care plac același băiat. Mici subtilități care nu-și aveau sensul. Eu am discutat și cu Armando pentru a lămuri situația. Să vă spun și de ce este ceva fals. Nici măcar ea nu a făcut niciun gest sau vreun semn. A vrut să creeze ceva imaginar. Nu îmi place Armando, ba chiar am o părere ușor negativă despre el. Aș fi vrut ca el să lămurească situația”, a declarat concurenta.

Roberta a dezvăluit chiar că și-a vărsat nervii pe Armando din cauza acestei certe și i-a spus că îl va propune spre votare dacă va fi cazul.

Andreia Matei consideră că Roberta are o problemă cu ea

Andreia Matei a avut de asemenea dreptul la replică și a dezvăluit faptul că Roberta i-ar fi dezvăluit faptul că amândouă plac același bărbat, lucru negat din prima clipă de cea de-a doua concurentă:

„Mă enervezi, serios”, a afirmat Andreia care nu a fost lăsată de Roberta să vorbească.

Andreia dezvăluie că Roberta mereu îi aruncă o privire urâtă:

„Am zis la început că îmi place la fizic Armando și încă un băiat. Dar asta nu înseamnă că am ceva cu ea, că stă în cameră cu el. A doua zi a spus că îi place de Florin, că ar vrea să-l cunoască mai bine. Dar nu a făcut niciun pas spre el, ceea ce înseamnă că are ceva cu mine”, a afirmat concurenta.

Sursa: viva.ro

Sursa foto: a1.ro, viva.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Activista Greta Thunberg, suspectă de coronavirus în urma călătoriei prin Europa: „Mă simțeam obosită, aveam frisoane, o durere de gât și tuse”

Servicii funerare non stop la dispozitia ta