Robb lanseaza „Miezul noptii”, o piesa care ne introduce in viata din cartier

Robb a lansat „Miezul nopții”, o piesă care este dedicată vieții din cartier, în special atunci când noaptea își face intrarea în scenă, iar oamenii locului își dau frâu liber.

Odată ce ai auzit soundul specific al piesei, vei simți, fără dar și poate, energia și iubirea pe care Robb o are față de locul său natal, care prinde viață când se lasă noaptea, departe de ochii curioșilor. Mai mult, „Miezul nopții” este o piesă care vorbește nu doar despre un anumit vibe, ci mai ales despre oamenii din cartier, cu toate influențele lor specifice.
De la dependențe până la dorința de a experimenta fiecare vibrație la maximum, „Miezul nopții” ne face o inițiere în tot ce înseamnă viața din cartier. Piesa lui Robb este aici să rămână, pentru că spune o poveste despre un anumit extaz cu care suntem familiari, într-un mod nou și personalizat.

„Piesa este ca un imn pentru cei de la bloc, o piesă care trezește o energie colectivă, o stare, o piesă care te face să vrei să o asculți când ești cu ai tăi. Am lucrat alături de K’ali pentru Miezul nopții și ceea ce vrem să transmitem prin intermediul ei este tocmai acea stare pe care o simți atunci când ești cu oamenii tăi”, a povestit Robb.

Robb, pe numele real Roberto Iancu, este un interpret, coregraf și artist, care a crescut în București, într-o atmosferă urbană specifică acestui oraș. Astfel, fiecare compoziție semnată de Robb are elemente care aduc aminte de agitația specifică orașului în care a crescut. Artistul se descrie ca o combinație de muzică și dans, aflată în echilibru.

CREDITE
Robb – Miezul nopții
Producător: Alex Caletean
Compozitor: Alex Caletean, Roberto Iancu
Casă de discuri: Roton Music
© & (P) 2022 Roton Music

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata