Rihanna lansează un mini-duo de buze Fenty Beauty, care va suci mințile

Rihanna a lansat un nou produs care „schimbă jocul” – un mini set în ediție limitată al bestsellerului Fenty Beauty, Gloss Bomb Universal Lip Luminizer.

Suportul pentru brelocuri vine în nuanța iconică universală de rose nude Fenty Glow, plus o nuanță nouă, nemaivăzută – Pink Dragonfly! Credem că, coralul roz cu strălucire aurie va fi un succes instantaneu pentru fani.

Pe măsură ce rămânem cu toții mai mult acasă, este posibil să trebuiască să păstrăm acest lucru atunci când suntem afară, dar ne place ideea de a avea cheile casei și luciul de buze împreună, pe același breloc.

Artiștii de machiaj Fenty Beauty vă recomandă să aplicați acest lucru pe produsul dvs. de buze existent pentru a adăuga o altă dimensiune super-strălucitoare.

Chiar dacă Rihanna are o linie de frumusețe mega-reușită, ea a crescut de fapt fără a purta machiaj.

„Ruj în Barbados? Nu, cu excepția cazului în care eram domnișoară de onoare la nunta unui prieten „, a dezvăluit ea pentru InStyle când a fost întrebată despre rutina ei de frumusețe de când era adolescentă.

„Mama mea nu era flexibilă. Nu purtam machiaj „, a spus ea. Lil Gloss Bombs Mini Lip Duo + Keychain Holder are un preț de 22 GBP. 24 USD și este disponibil la Boots din Marea Britanie.

Pe lângă faptul că arată superb, produsul are unt de shea și are un parfum de piersică-vanilie pe care îl vei iubi.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata