Rihana Marinescu, un artist complet si complex la 11 ani

La doar 11 ani castiga titluri peste titluri in modelling, isi face propria colectie pe care o lanseaza in Dubai, are zeci de competitii de kangoo jumps sau dans si face ore de actorie. Isi doreste sa devina artista cand va fi mare, dar noi credem ca este deja. Urmariti in continuare un interviu cu Rihanna Marinescu, un copil de nota 11!

Bravonet: Cum e viața de model la 11 ani?

Rihanna Marinescu: Viata de model este foarte frumoasa, dar in acelasi timp ne confruntam cu agitatie, ore de munca, tensiune si mai ales emotii!

Când ai început pregătirea și în ce a constat ea?

Am inceput anul trecut in luna Noiembrie, cand am participat pentru prima data la un concurs international in Dubai.

model Rihana Marinescu
model Rihana Marinescu

 

Unde faci cursuri și care este trainerul care te-a marcat?

It Kids – Art school & modelling agency. Mi-a placut foarte mult de Andreea Costache, o apreciez foarte mult pentru tot ceea ce face.

Înțeleg că ești un model internațional, care la vârsta ta, a reușit performanța de a castiga mai multe concursuri internaționale de modelling și talente. Povestește-ne parcursul.

Pai am participat la Junior Model International in Dubai pe 23-27 nov 2021 , a fost pentru prima data cand am defilat pe podium si am reusit sa castig 3 titluri: – Princess of Europe – Super Talent – Future of JMI Al doilea concurs a fost tot in Dubai Vivz World Fashion Week 8-11 Decembrie la care am castigat: – Runner-up – Best Model of the World – Best Talent

Si cum se desfășoară aceste concursuri? Înțeleg că recent ai câștigat un titlu de Grand Prix internațional la Future fashion faces. Va există o finală internațională?

La concursurile internationale din Dubai, am avut mai multe probe: – Interviu – Costum national – Talent Round – Tinuta Cocktail – Tinuta de seara La Future Fashion Faces, etapa nationala, am avut doua probe: – Tinuta Rock – Tinuta de seara Sigur ca exista o finala internationala in Turcia care va avea loc la data de 11-18 Iunie si in Georgia la data de 4-9 Mai merg la World Rising stars!

Rihana Marinescu, un artist complet si complex la 11 ani
Rihana Marinescu, un artist complet si complex la 11 ani

 

Ce te reprezintă? Care crezi tu că e atuul tău cel mai mare? Cea mai mare calitate?

Sunt foarte pozitiva! Am incredere in mine, am o energie si o ambitie de nedescris!

Cum îți vei pune aceste calități în valoare? Etapă internațională ce probe are și cum te pregătești pentru ele?

O sa dau tot ce este mai bun din mine, sa ajung exact unde mi-am propus! Pentru etapa internationala deja am inceput sa ma pregatesc cu tinutele, o sa avem mai multe probe: – Tinuta Rock & Roll – Costum national – Fashion Show – Tinuta Casual – Rochie de seara!

Ce pasiuni ai și cum îți petreci timpul liber?

Am foarte multe pasiuni, pe care le-am pus in practica: – Fac modelling la IT KiDS School & Modelling Agency – Fac dansuri si Kangoo Jumps de 3 ani la Trupa SobiS – Fac canto la Gramophone School cu Doru Todorut – Fac actorie la Buftea cu Camelia Popa – De anul acesta am inceput si cursurile de croitorie si fashion designer la Art & Style School. Momentan lucrez la propria mea creatie de haine “ Riri Collection “ , pe care urmeaza sa o prezint la Londra si la Dubai. Sunt rolul principal intr-un Fashion Film, am inceput filmarile in Dubai , iar acum urmeaza sa filmam in Romania si India. Timp liber nu prea am, Invat la scoala dupa-amiaza, am un program foarte incarcat, cu multe activitati, chiar si Duminica am activitati, momentan nu am nici macar o zi libera, dar nu imi pare rau, fiindca iubesc tot ceea ce fac!

Care este cel mai mare vis al tău?

Sa o fac pe mama mandra de mine, sa o rasplatesc pentru toata sustinerea si pentru tot ce a facut ea pentru mine!

Îți dorești să fii un model celebru sau te-ai gândit la altă meserie?

Imi doresc sa ajung o mare ARTISTA!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata