Ricchi e Poveri, cu a lor „Sarà perché ti amo”, vin în România vara aceasta! Ce mesaj au pentru fanii români!

We Love Music Festival, un festival cât o vacanță, aduce vara aceasta, la Râmnicu Vâlcea, nume sonore din muzica românească și internațională. Pe scena festivalului vor urca, printre alții, Ricchi e Poveri, care au făcut istorie în muzica internațională cu super hituri precum „Sarà perché ti amo”, „Cosa Sei” și multe altele.

Ricchi e Poveri sunt activi pe scena muzicală încă din anii ’60 și au vândut, de-a lungul timpului, peste 20 de milioane de albume. „Sarà perché ti amo”, lansată în 1981, este una dintre cele mai cunoscute piese în lumea întreagă și a fost inclusă pe soundtrack-ul unor filme precum L’Effrontée (1985), Spike of Bensonhurst (1988), High Tension (2003) și Unmade Beds (2009). Angela Brambati și Angelo Sotgiu vin în România cu un super show în cadrul We Love Music Festival. Iată ce mesaj au transmis fanilor români.

„Eu sunt Angela, iar eu Angelo. Deci Ricchi e Poveri. Vă așteptam pe toți la We Love Music Festival, între 18 și 21 august. Rezervați-vă cât mai rapid biletele. Vă așteptăm la Vâlcea, Fețeni, veniți cât mai mulți și ne vom distra împreună. Va fi o vară minunată, caldă, frumoasă!”, au transmis artiștii printr-un mesaj video postat pe pagina oficială de Instagram a festivalului.

Pe lângă Ricchi e Poveri, pe scena festivalului vor urca peste 30 de artiști români și internaționali, nume sonore precum Ronan Keating, ATB, Jay Sean, Outlandish, Blue, 3 Sud Est, Connect-R, Lou Bega, Dr Alban, Nana, Haddaway, Oceana, Ottawan, DJ Project, Arsenie ex. O-Zone, N&D, Melody Thornton ex. Pussycat Dolls, Class, LA, Body & Soul și alții. Gazdele evenimentului: reputatul om de radio și TV Liana Stanciu și îndrăgitul artist și MC Nick de la N&D.

Festivalul se desfășoară pe parcursul a 4 zile, între 18 și 21 august, în aer liber, într-un loc de poveste, Platoul Fețeni din Râmnicu Vâlcea, chiar la marginea pădurii. Este cea mai mare adunare de artişti din epoca de aur a muzicii, pe care a găzduit-o România vreodată! Patru zile magice de festival, cu peste 30 de nume sonore de la noi și de afară!

We Love Music Festival va fi o experiență de neuitat pentru public. Pe lângă un line-up cu artiști de top din România și internaționali, participanții se vor bucura și de un parc de distracții amenajat în spațiul unde se desfășoară festivalul. În plus, evenimentul va găzdui și un food court și food trucks cu mâncare pentru toate gusturile. Astfel, festivalul va fi o experiență perfectă atât pentru tinerii puși pe distracție, cât și pentru familiile cu copii, care vor regăsi la We Love Music Festival tot ceea ce au nevoie pentru un weekend memorabil.

Show-urile live de pe scenă vor fi completate de Mega Petrecerea Disco Anul 2000, unde petrecăreții vor putea dansa de seara până în zorii zilei. Biletele s-au pus în vânzare și sunt disponibile aici.

Urmărește We Love Music Festival aici: https://www.instagram.com/welovemusic.festival/ https://www.facebook.com/Welovemusic-Festival-108877955100176

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata