Restaurantul Duman Herăstrău va dona tot profitul din weekendul acesta victimelor cutremurului din Turcia

Noul restaurant Duman Herăstrău, deschis de curând în zona de nord a Bucureștiului, va dona întregul profit, acumulat în perioada 24- februarie- 27 februarie 2023, victimelor cutremurului din Turcia. 

  Joi, 23 februarie 2023, a fost inaugurat în București restaurantul Duman Herăstrău, unde iubitorii gastronomiei orientale pot savura preparate turcești și libaneze, într-un ambient plăcut care le va aminti de atmosfera restaurantelor din Istanbul.

deschidere duman-herastrau-andreea ibaka-majda aboulumosha-ensar duman
deschidere duman-herastrau-andreea ibaka-majda aboulumosha-ensar duman

“Ideea deschiderii celui de-al doilea restaurant Duman s-a născut în urmă cu un an, din dorința de a aduce în zona de nord a Bucureștiului gustul bun al specialităților orientale și ospitalitatea caracteristică poporului turc.

Cu ocazia inaugurării, anunțăm oficial că tot profitul înregistrat în perioada 24- februarie- 27 februarie 2023, va fi redirecționat către AFAD (Autoritatea de gestionare a dezastrelor și situațiilor de urgență din Turcia), instituție care îi va folosi în folosul victimelor cutremurului din Turcia”, a declarat Ensar Duman.

deschidere-duman herastrau-andreea ibacka.105
deschidere-duman herastrau-andreea ibacka.105

    La evenimentul de deschidere, au participat numeroși artiști, oameni de televiziune, sportivi și persoane publice printre care: Cătălin Măruță, Majda Aboulumosha, Alexia Eram, Nicoleta Nucă, Andreea Ibacka, Raoul, Adina Buzatu și fiica sa, Sara, Bogdan Cherciu, Carmen Negoiță, Larisa Iordache, Cătălin Cazacu, Giani Kiriță, Denisa Nechifor, Marius China, Claudiu Constantin și Alexandru Florescu.

“Le mulțumim tuturor celor care au fost alături de restaurantul Duman Herăstrău și Asociația Ensar Duman, în această acțiune comună, de sensibilizare a opiniei publice. Vă îndemn să veniți la Duman Herăstrău, în aceste patru zile și să mâncați. Prin alegerea voastră, veți ajuta victimele cutremurului din Turcia. Adică pe acei oameni din Turcia care și-au pierdut casele, rostul și scopul în viață”, spune Ensar Duman.

deschidere-duman herastrau-alexia eram-ensar duman-adina dabulen (2)
deschidere-duman herastrau-alexia eram-ensar duman-adina dabulen (2)

   Asociația Ensar Duman și omul de afaceri Ensar Duman s-au implicat încă de la început în sprijinirea și ajutorarea victimelor cutremurului din Turcia.

În primele zile de la producerea cutremurului devastator, în care și-au pierdut viața peste 41.000 de oameni, Asociația Ensar Duman a reușit să strângă 26.500 de euro din donații. Suma a fost depusă în contul deschis de Ambasada Turciei și direcționată către AFAD Turcia. De asemenea, oamenii inimoși au donat haine, alimente și alte articole de strictă necesitate.

deschidere-duman
deschidere-duman

  Campania „Ajutor pentru Turcia, inițiată de Asociația Ensar Duman, a cuprins și o acțiune de donare de sânge a angajaților, la Centrul de Transfuzie Sanguină din București, pentru ajutorarea persoanelor rănite aflate în spitalele din Turcia. Campania „Ajutor pentru Turcia” continuă!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata