Recomandarile lunii decembrie la Disney Channel si Disney Junior

Disney Channel

EPISOADE TEMATICE DE SĂRBĂTORI

În săptămâna dinaintea Crăciunului sunt difuzate episoade duble din cele mai îndrăgite seriale de la Disney Channel: Casa lui Raven, Baftă Charlie, Mereu la mijloc, Tabără cu Peripeții, Miraculos: Buburuza și Motan Noir, Familia Greens la Oraș.

20-24 decembrie de la 11:00

PREMIERA FILMULUI “E CRĂCIUNUL…DIN NOU?!”

Filmul o prezintă pe Rowena „Ro” (Estevez), o copilă entuziastă în vârstă de 11 ani, ce se confruntă cu divorțul complicat al părinților ei în preajma sărbătorilor de iarnă. Ea îsi dorește ca lucrurile să redevină cum erau înainte să apară în peisaj noua iubită a tatălui ei și fiul acesteia și îi împărtășește dorința ei lui Moș Crăciun pe care îl întâlnește la mall. Situația ia o altă turnură și ajunge să retrăiască aceeași zi din nou și din nou. Blocată în această buclă nesfârșită, ea trebuie să învețe să-și iubească noua familie mixtă și să învețe adevăratul sens al Crăciunului.

Vineri, 24 decembrie, de la 12:00

CRĂCIUN MIRACULOS

În weekendul de Crăciun, fanii serialului animat Miraculos: Buburuza și Motan Noir, pot viziona toate cele 13 episoade din cel mai recent sezon. Buburuza și Motan Noir continuă să lupte alături de noi aliați împotriva unui adversar din ce în ce mai puternic și hotărât, în acest al patrulea sezon. Viată celor doi supereroi, este plină de provocări și în viața de la școală atunci când sunt doi elevi aparent obișnuiți.

Vineri, 24 decembrie, de la 12:00

DISNEY JUNIOR

EPISOADE ÎN PREMIERĂ DIN EROII ÎN PIJAMA (SEZONUL 5)

În luna decembrie, cei trei super eroi copii, Pisoi, Șopi și Bufniță, revin cu noi episoade și aventuri fără egal. Ninja Nocturnul preia sediul Eroilor in Pijama pentru a fura puterile magice din cristalul acestora și cei trei vor lucra în echipă pentru a restaura ordinea.

În fiecare weekend, din 4 decembrie, de la 9:30

EPISOADE ÎN PREMIERA DIN T.O.T.S. (TRANSPORTUL ORGANIZAT AL TUTUROR SPECIILOR) SEZONUL 2

Îndrăgitele personaje Click și Zglobi revin cu noi aventuri pline de învățăminte pentru cei mici în noi episoade în luna decembrie. Click, un pinguin tenace și Zglobi, un flamingo plin de bunătate fac echipă în stagiu de pregătire la Transportul Organizat Al Tuturor Speciilor (T.O.T.S.). Cei doi zburători

învățăcei trebuie să își folosească din plin blândețea pentru a livra bebeluși de animale la familiile lor, peste tot pe glob.

Din 6 decembrie, de luni până vineri, de la 9:30

MARATON DE EPISOADE DIN SERIALUL „PĂIENJENELUL MARVEL ȘI PRIETENII LUI UIMITORI”

În weekendul 18-19 decembrie, micii telespectatori au parte de un maraton de episoade cu eroul Marvel preferat, Păienjenel. Alături de prietenii săi, Fantoma- Păianjen (Gwen Stacey) și Spin (Miles Morales), el protejează cartierul de răufăcători și rezolvă multe probleme. Ei învață ca lucrând în echipă, orice misiune este mai ușoară și mai amuzantă.

În weekendul 18-19 decembrie, de la 13:00

PROGRAM SPECIAL DE CRĂCIUN

În săptămâna dinaintea Crăciunului, Disney Junior a pregătit un mix de episoade cu cei mai îndrăgiți eroii ai preșcolarilor din serialele Blue, Fancy Nancy Clancy, Gașca Puișorilor, Vampirina, Prietenii Cățeluși, Păienjenului Marvel și prietenii săi uimitori, dar și un episod special numit “Mickey și Minnie: O Dorință de Crăciun” (24 decembrie la 9:30). În acest episod special, aflăm că în fiecare an Mickey, Minnie și prietenii lor petrec sărbătorile împreună și se bucură de tradiții. Însă anul acesta, îi prinde răspândiți prin diferite colțuri ale lumii și trec printr-o mulțime de aventuri pentru a reuși să se întoarcă în Hot Dog Hill la timp pentru sărbători. În ciuda multelor obstacole, Mickey își pune o dorință și cu ajutorul lui Moș Crăciun, cei șase prieteni reușesc să ajungă acasă în ajunul Crăciunului.

Din 20 decembrie, de la 9:05

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata