Rebel Wilson a adus un omagiu co-starurilor din Pitch Perfect de Ziua Internațională a Femeii în cel mai dulce mod

Rebel Wilson a sărbătorit Ziua Internațională a Femeii cu o mantră inspiratoare și un videoclip care te-ar putea face să izbucnești în lacrimi.

În omagiul adus co-starurilor din Pitch Perfect – și femeilor de pretutindeni – actrița stă într-un cerc cu Anna Kendrick, Anna Camp, Brittany Snow, Hailee Steinfield, Alexis Knapp și multe altele, în timp ce zâmbesc și se îmbrățișează în mijlocul unui stadion.

Videoclipul din trecut este urmat de mai multe fotografii din culise ale lui Rebel și ale colegelor ei de filmare, care fac fotografii împreună pe set în diferite locuri, inclusiv unul în care toate sunt îmbrăcate în ținute de marinar.

Toate fotografiile au fost făcute înainte de izbucnirea pandemiei. „Ziua internațională a femeii fericită! În Bellas, suntem femei de diferite forme, dimensiuni și naționalități și ne întâlnim la CRUSH! Love you ladies @ annakendrick47 @therealannacamp @brittanysnow @haileesteinfeld @alexisknapp @hanamaelee @kelleyjakle @shelleyregner @esterdean @chrissiefit „, Rebel a titrat videoclipul.

„Acest lucru m-a făcut să plâng și asta arată cât de mult îmi este dor de voi fetelor”, a scris un fan, în timp ce un alt fan Pitch Perfect a intervenit, „ce modalitate mai bună de a sărbători decât un Pitch Perfect 4?”

Rebel își va aduce geniul comediei în viitorul film de majorete, Senior Year, care spune povestea unei majorete care se trezește dintr-o comă de 20 de ani și se întoarce la liceu pentru a revendica coroana reginei balului!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata