Reacţii pe care le ai când ești ,,salvat de clopoțel”!

Școala este o etapă importantă, dar dificilă în formarea unui om. Drumul spre absolvire este lung și presărat cu numeroase obstacole, printre care ,,cei trei T” (teme, teste, teze). Trebuie să fii mereu pregătit pentru o eventuală ieșire la tablă în fața clasei și să-i demonstrezi profesorului că stăpânești materia. Dar, să fim serioși, nu se poate așa mereu.

Uneori, clopoțelul de pauză se poate dovedi un foarte bun aliat. După ce ai acumulat o grămadă de tensiune, momentul în care ,,se sună de pauză” este unul la fel de intens ca atunci când echipa de fotbal preferată înscrie un gol.

Reacțiile elevilor sunt pe măsură:

 

,,DA! AM SCĂPAT! AM SCĂPAT! S-A TERMINAT ORA ȘI N-AM MAI AVUT TIMP S-O DAU ÎN BARĂ!”

Alți elevi sunt mai rezervați în manifestări. De teamă să nu înfurie profesorul, unii pur și simplu își îndreaptă privirea înspre el și așteaptă verdictul final: ,,E pauză. Continuăm ora viitoare”.

,,Înțeleaptă decizie, domn’ profesor!”

 

Chiar dacă ai scăpat de data aceasta, profesorul te asigură că e cu ochii pe tine și că îți va veni rândul până la urmă.

,,Ai câștigat lupta, dar războiul va fi al meu!”

 

Indiferent ce va fi peste o oră, o săptămână sau o lună, acesta este momentul tău. Savurează-l din plin!

,,VICTORIEEEEE!”

 

Chiar dacă nu ai niciun merit pentru întâmplarea fericită, colegii vor veni să te felicite. Vei fi considerat un adevărat zeu printre muritorii de rând.

Iar cei care nu te vor felicita vor trece pur și simplu pe lângă tine ca să iasă în pauză mai repede.

 

Ți s-a întâmplat vreodată să fii ,,saved by the bell”? Povestește-ne întâmplarea ta!

 

 

 

 

Foto: Shutterstock

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata