Reacția lui Ștefan Manolache după controversa apelului la 112 efectuat de Andreea Antonescu

În urmă cu o săptămână, rețelele de socializare au luat-o razna după ce s-a aflat de apelul Andreei Antonescu la 112 spunând că este sechestrată. Vedeta a decis să nege toate aceste informații, spunând că totul a fost doar o greșeală, dar autoritățile au contrazis-o și au publicat înregistrarea audio a apelului. În aceasta, se poate auzi cum artista și iubitul său, Ștefan Manolache, aveau un conflict.

Andreea Antonescu a primit o amendă de 4000 lei pentru apelul fals la 112. Ulterior, iubitul său a publicat pe pagina de socializare și varianta sa la întâmplarea respectivă.

Acesta a mărturisit șirul evenimentelor din acea seară și, așa cum ne așteptam, bărbatul susține povestea iubitei sale, Andreea, spunând că de vină ar fi copilul unor prieteni, care s-ar fi jucat cu telefonul vedetei.

Declarațiile lui Ștefan Manolache după ce Andreea Antonescu a sunat la 112 spunând că este sechestrată

‘Tot ce a apărut legat de faptul că Andreea m-a prins cu altă femeie şi că ne-am aflat sub influenţa alcoolului este o mare minciună. Noi suntem de câteva zile la Iaşi. Eu am fost şi am luat-o de la Galaţi, suntem aici de duminică. Totul a decurs normal, totul e bine între noi, ne înţelegem OK, doar că am vrut să ţinem acest lucru doar pentru noi. Nu am mai dorit să fim pe buzele tuturor. Uite la ce s-a ajuns de la o greşeală, la un apel la 112, s-a ajuns la o poveste demnă de filmele SF.

E păcat ce s-a întâmplat. Colegi de-ai mei, oameni cu care am lucrat şi am avut încredere, astăzi mă dezamăgesc. Sunt numai minciuni. Iar ca o dovadă în plus vă spun că maşina Andreei e în Galaţi. (…)Cum s-o sechestrez?! De fapt, totul a fost o frântură de ambianţă până ne-am dat seama că s-a apelat la 112. Copilul prietenilor noştri s-a jucat cu telefonul şi a apelat numărul de urgenţă. Noi n-am ştiut că se ajunge aici. Am fost anunţaţi în momentul în care au ajuns oamenii legii la uşă. Au venit domnii, le-am spus ce s-a întâmplat şi n-au spus că din păcate trebuie să ne amendeze. Am înţeles situaţia şi o să plătim amenda‘, a afirmat Ştefan Manolache pentru Cancan.

Andreea Antonescu și Ștefan Mihalache, un fiu de afacerist din Iași, formează un cuplu de doar câteva luni, după ce vedeta a divorțat de tatăl fiicei sale.

 

Sursa: clickpentrufemei.ro

Sursa foto: playtech.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata