Reacția Andreei Berecleanu după ce a fost concediată de la Antena 1: „Nu voi accepta situaţii impuse”

Andreea Berecleanu a eliberat postul de prezentator de la Antena 1, după ce șefii săi au înlocuit-o cu Alessandra Stoicescu. Alessandra va reveni la pupitrul Observatorului 19 din această primăvară, după ce mai mult de o lună de zile, pe scaunul de moderator a stat Octavia Geamănu.

Andreea Berecleanu era personajul principal al știrilor de la Antena 1, prezentatoarea aflându-se în fața telespectatorilor la Observator 19 de mai mult de cinci ani. La scurt timp de la apariția în presă a informației conform căreia Andreea Berecleanu a fost concediată, vedeta a transmis către telespectatori și un mesaj.

„Dragii mei, ce ati facut voi in mai putin de 24 de ore este o energie fantastica, e dragoste, e solidaritate, e atasament, e mai presus de ce poate primi un prezentator de stiri doar printr-o expunere datorata profesiei in sine. Cine ma cunoaste in viata de zi cu zi, imi stie comportamentul. Tot ce fac e firesc, tot ce spun e ce gandesc. Dar voi, ce care m-ati cunoscut doar prin intermediul ecranului, mi-ati aratat prietenie adevarata. Am sute de mii, milioane de prieteni. Si eu am crezut toata viata ca am doar cativa, aceiasi de peste 20, 30 de ani. Aceasta energie, acest vibe il pot da doar anumiti oameni, cei ca voi. Asta nu trebuia sa fie oprit in niciun fel de catre cei incapabili de a crea energii pozitive. Mai mult, cei care distrug pana la autodistrugere. Dar noi suntem mai presus, atat voi in vietile voastre de oameni buni si frumosi, cat si eu, cu viata mea linistita si normala. Va iubesc, va multumesc, va intorc toata puterea pe care mi-ati dat-o intr-un timp atat de scurt. Cu dragoste, a voastra, Andreea”, a fost cea de-a doua reacţie a Andreei Berecleanu, după nenumăratele mesaje transmise de internauți şi de telespectatori, prin intermediul reţetelor de socializare.

Andreea Berecleanu a detaliat de ce pleacă de la Antena 1, după 17 ani

„Am stat 17 ani în Antena 1 pentru că nu am fost constrânsă în vreun fel. Astăzi drumurile noastre se despart. Nu voi accepta situaţii impuse. Sunt prezentator de ştiri de 27 de ani, sunt un jurnalist respectat atât de colegii de breaslă cât şi de către public tocmai pentru că nu am dezamăgit, sunt un om corect şi onest. Pot să dau şi amănunte despre alegerea mea de a pleca dar cred că viaţa trebuie să-şi urmeze cursul, la fel şi profesia mea. Voi fi alături milioanelor de oameni cu dragoste şi respect mereu, sub diferite forme, şi va mulţumesc pentru toţi aceşti ani. Mulţi dintre voi, aşa cum mi-aţi spus oficial pe reţelele mele de Social Media sau în studiile de piaţă, dar şi pe stradă, faţă în faţă, mă consideraţi un prieten al familiei dv şi un jurnalist cu credibilitate. Ba mai mult, aceia dintre dv care nu eraţi telespectatori ai Antena 1, aţi ales Observatorul de dragul meu. Această încredere înseamnă enorm pentru mine. Aşa cum nu mă dezic de principiile mele, nu mă voi dezice nici de voi! Ne vom întâlni, cu siguranţă! Cu dragoste, a voastră, Andreea”, este mesajul publicat de Andreea Berecleanu pe pagina personală de Facebook.

 

Sursa: ciao.ro

Sursa foto: playtech.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata