Raymond cucerește toate scenele lumii la 7 ani

Și-a început cariera artistică la 3 ani. Până la aproape 8 ani a făcut cursuri de modelling, teatru, canto, s-a perfecționat și acum are succes în toate. It kids se ocupă de impresarierea lui și asta i-a adus primul Titlu internațional la Dubai în 2021: Little mister Galaxy. Acum are onoarea să fie invitat în Bulgaria, la noua ediție, pentru a încorona câștigătorii anului 2022. Ce mai face Raymond Dinu, aflăm de la el și mama lui, Lidia, într-un interviu dedicat lor în totalitate!

Bravonet: Cum e viața de model la 7 ani?

Este WOW! Viața mea, ca model, este unică; am ocazia să cunosc personalități, să călătoresc în locuri minunate, am experiențe grozave de fiecare dată când particip undeva și rămân cu amintiri pe viață.

Când ai început pregătirea și în ce a constat ea?

Pregătirea mea a început de la vârsta de 3 ani, participând la primul meu concurs național. De atunci, am făcut cursuri, am participat la ședințe foto, defilări, evenimente naționale și internaționale.

raymond dinu model
raymond dinu model

Unde faci cursuri și care este trainerul care te-a marcat? Cursurile le -am făcut la cea mai tare școală de modelling: It kids- art school & modelling agency și cea care îmi este alături în toate experiențele este clar unica Cătălina Buzdun-Rafaila, managerul nostru.

 Înțeleg că ești un model internațional, care la vârsta ta, a reușit performanța de a câștiga mai multe concursuri internaționale de modelling și talente. Povestește-ne parcursul.

Da! Mă pot numi un mini model internațional! Parcursul a fost lung, cu muncă și sacrificii, dar deja am două titluri internaționale în anul 2021: Little mister Galaxy, câștigător Grand Prix în Dubai și Best model of Europe, câștigător Locul 1 în Barcelona.

raymond dinu
raymond dinu

Și cum se desfășoară aceste concursuri? Înțeleg că recent ai câștigat și locul 1 la Future fashion faces România. Există o finală internațională? Vei participa și acolo?

Concursurile se desfășoară în felul următor: zile pline, uneori obositoare, poze, repetiții până în ziua concursului. În fiecare zi probe și repetiții și, de regulă, în ultima zi, Gala de premiere. Următorul concurs, unde sunt câștigător Grand Prix la faza națională, se numește Future Fashion faces și se va desfășura în Turcia, în luna iulie. Sunt fericit că voi reprezenta România iarăși, cu mândrie, printre copii din alte 11 țări.

Ce te reprezintă? Care crezi tu că e atuul tău cel mai mare? Cea mai mare calitate?

Pe mine mă reprezintă naturalețea, simplitatea. Printre atuurile mele: atitudinea, zâmbetul, privirea! Printre calitățile mele pot enumera: perseverența, ambiția, bunătatea, sinceritatea, mă implic foate tare în ceea ce fac și de aceea consider că am rezultate bune.

Cum îți vei pune aceste calități în valoare? Etapa internațională ce probe are și cum te pregătești pentru ele? Aceste calități le pun în valoare în timpul concursurilor; când întru pe scenă simt emoția, dar în același timp dorința de a câștiga. Probele la următorul concurs sunt: atitudine în costumul național, fashion show, ținută de seară, tematică Turcia (dress code alb și roșu), interviul cu juriul și defilare în costum rock& roll.

model-raymond dinu
model-raymond dinu

Ce pasiuni ai și cum Îți petreci timpul liber?

Pasiunile mele sunt moda, modellingul, teatrul, muzica, iar timpul liber il folosesc în scopuri educative pentru cariera mea. Am doi frățiori, am timp de joacă și cu ei. Merg la școală, la activități, ca orice copil de vârsta mea. 9. Care este cel mai mare vis al tău? Cel mai mare vis al meu este să devin celebru în lumea reflectoarelor.

Îți dorești să fii un model celebru sau te-ai gândit la altă meserie?

Îmi doresc să fiu un model cunoscut, dar în același timp recunosc că și teatrul/actoria mă atrag, deci aș putea să fiu și actor. Momentan mă pregătesc pentru toate acestea, am timp să mă decid, cu siguranță veți mai citi despre mine pe parcursul anilor și atunci vom descoperi, în timp, împreună cum mi-am găsit vocația.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata